Prianie

Prihlásiť
NÁVRH TERAZ ONLINE

Prianie

Či už sú to Vianoce, Veľká noc alebo narodeniny, v týchto stále viac digitálnych časoch je blahoželanie zvláštnym darčekom! Môžete ho použiť na osobnú potrebu alebo ako blahoželanie vašim partnerom a klientom s logom vašej spoločnosti.

4-stranové prianie

Použite bezplatné šablóny

Len niekoľkými kliknutiami si môžete prispôsobiť naše dizajnové šablóny. Tu nájdete rôzne šablóny pre každé odvetvie!

Vytvorte si vlastný dizajn

Ste kreatívny vášňou a nepotrebujete šablóny? Ste na správnom mieste!

Nahrajte svoj vlastný dizajn

Už ste vytvorili skvelý dizajn? Stačí ho nahrať a máte hotovo!

Pohľadnice-Šablóny na príležitosti

Navrhujte pohľadnice online

Čo sú SMS alebo maily v porovnaní s reálnou pohľadnicou z papiera? S Easyprintom môžete jednoducho navrhovať svoje vlastné pohľadnice online, nechať si ich vytlačiť a potom s nimi prekvapiť svojich priateľov, rodinu alebo zákazníkov.

Pomocou nástroja FreeDesign môžu pohľadnice online navrhovať nielen súkromné ​​osoby, ale aj spoločnosti. Praktické karty sú rovnako vhodné na svadobné alebo narodeninové pozdravy ako na vianočné pohľadnice alebo pozvánky.

Vďaka vysokej kvalite produktu sú pohľadnice ideálne na súkromné ​​aj profesionálne účely. Naša tlačiareň vám môže potlačiť aj väčšíe množstvá pohľadníc. Môžeme pre vás vyrobiť až 10 000 pohľadníc na jednu objednávku.

Mnoho formátov pre vaše pohľadnice

Na Infowerk si môžete vytvoriť pohľadnicu v štyroch rôznych formátoch. Štandardný formát týchto kariet je DIN A6 (105 x 148 mm). Ak sa má blahoželanie odosielať v dlhej obálke, ideálnym formátom je DIN-Lang (105 x 210 milimetrov). Karty maxi (125 x 235 milimetrov). Karty v DIN A5 (148 x 210 milimetrov) sú mierne širšie, ale kratšie.

Bez ohľadu na formát, môžeme vaše pohľadnice tlačiť na šírku alebo na výšku. Pohľadnice si mzete nechať potlačiť iba z prednej alebo obidvoch strán. Pri jednostrannej tlači je zadná časť úplne prázdna a necháva napríklad priestor pre ručne písané pozdravy alebo váš osobný pozdrav.

Pohľadnice vyrobené z vysoko kvalitnej lepenky

Štandardne je prémiový papier na tlač obrázkov s gramážou 350 g / m². Prémiová karta pre tlač s hustotou 400 g / m² vyzerá ešte elegantnejšie. Náš chrómový kartón je veľmi elegantný. Pri 300 g / m² je mierne tenšia. Ak chcete spracovať svoje pohľadnice pomocou tlačiarne, napr. Ak chcete vložiť adresu, mali by ste zvoliť ofsetový papier. Má gramáž 400 g / m². Pre ekologické prostredie má Infowerk samozrejme aj biely recyklovaný papier s rozsahom 300 g / m². Všetky papiere sú k dispozícii v lesklom aj matnom prevedení.

Odporúčame povrchová úprava celofán, najmä pri pohľadniciach. Kartu zakrývame matnou alebo lesklou fóliou. Táto laminácia nielen robí produkt vizuálne príťažlivejším, ale aj stabilnejším. Na dosiahnutie príjemného efektu na dotyk je najlepšou voľbou celofánový obal s jemným povrchom alebo ľanová textúra.

Navrhujte pohľadnice online s vlastnými motívmi a iba niekoľkými kliknutiami

Máte už po ruke fotografiu alebo grafiku? Potom môžete ihneď spustiť nástroj FreeDesign a začať navrhovať svoje pohľadnice online. Uvidíte, aké ľahké to je. Nepotrebujete drahý softvér na úpravu obrázkov ani predchádzajúce znalosti. Tento nástroj jednoduchý a veľmi nápomocny.

Pomocou textového editora vkladáte texty na požadované miesto s požadovaným umiestnením písma, veľkosti a farby a obrázky.

Ak chcete dokončiť vylepšiť svoje návrhy, môžete použiť rozsiahlu databázu obrazov Infowerk. Naša služba: Nástroj FreeDesign ako aj šablóny a obrázky sú zadarmo. Takže môžete upustiť uzdu svojej predstavivosti.