Menovky na darčeky

Prihlásiť
NÁVRH TERAZ ONLINE

Menovky na darčeky

Malý detail s veľkým efektom. Vylepšite akýkoľvek darček osobné značkou. Použite jednu z našich mnohých šablón a ľahko si online vytvorte svoju vlastnú značku!

1-stranný Menovky na darčeky

Použite bezplatné šablóny

Len niekoľkými kliknutiami si môžete prispôsobiť naše dizajnové šablóny. Tu nájdete rôzne šablóny pre každé odvetvie!

Vytvorte si vlastný dizajn

Ste kreatívny vášňou a nepotrebujete šablóny? Ste na správnom mieste!

Nahrajte hotový dizajn

Už ste vytvorili skvelý dizajn? Stačí ho nahrať a máte hotovo!

Menovky na darčeky-Šablóny na príležitosti

Dizajn a tlač štítkov na darčeky online

Darovanie je potešením. O to väčšia zábava je zabaliť darček jednotlivo a s veľmi osobným prístupom. Navrhnite štítky na darčeky s vlastnými motívmi a textom online a premeňte svoje darčekové balenie na niečo veľmi špeciálne.

Ak ste predajcom a navrhli ste si vlastné darčekové štítky, môžete sa spoľahnúť na našu veľkú kapacitu tlače. Naša tlačiareň dokáže na objednávku vytlačiť až 90 000 darčekových štítkov. Ak máte obchod s baliacou službou a chceli by ste svojich zákazníkov potešiť vlastnými menovkami na darčeky, napríklad pred Vianocami alebo na špeciálne príležitosti, jednoducho si v konfigurátore vyberte počet kusov, ktorý vyhovuje vašim potrebám. Dávame vám samozrejme príležitosť tlačiť už od 1.kusu. Takto bude váš darček jedinečný.

Rôzne formáty na výber

U nás máte veľa možností, ako z jednoduchého štítku na darček urobiť svoju individuálnu tvorbu. Všetko sa začína výberom formátu papiera. Na výber sú tri obdĺžnikové formáty: 52 x 148, 74 x 105 a 85 x 55 milimetrov, rovnako ako štvorcový formát s rozmermi 98 x 98 milimetrov. Môžeme tlačiť na všetky štyri strany, dve strany alebo iba jednu - výber je len na vás.

Navrhnite jednotlivé štítky na darčeky na Vianoce alebo narodeniny

U nás je vytváranie individuálnych a osobných štítkov na darčeky hračkou. Potrebujete iba prehliadač. Potom môžete spustiť nástroj FreeDesign na našej domovskej stránke a môžete začať okamžite, bez nutnosti sťahovania drahého softvéru. Náš nástroj je zadarmo. Nájdete tam množstvo atraktívnych šablón, ktoré môžete ihneď použiť a podľa želania pridať vlastný text alebo motívy. Samozrejme, štítky na darčeky môžete navrhnúť rovnako ľahko pomocou vlastných obrázkov a grafiky. Iba niekoľkými kliknutiami myši ich môžete nahrať a na obrazovke vytvoriť dokonalé štítky na darčeky, ktoré potom profesionálne vytlačíme.

Špeciálne papiere na menovky na darčeky

Naše prvotriedne papiere sa tiež odporúčajú. Môžu byť potlačené v prevedení kamzík, žiarivo biela alebo ľanová. Zvláštnosťou týchto papierov nie je len ich vizuálny dojem, ale aj príjemný pocit. Prípadne si môžete vybrať z prémiového natieraného umeleckého papiera v lesklom alebo matnom prevedení v hrúbkach 300 a 350 g / m2. Ak chcete vytvoriť obzvlášť robustné štítky, odporúčame vám kartón. Pre prirodzený dotyk odporúčame prírodný alebo organický papier. Aby sme vašim darčekovým štítkom dodali finálnu podobu, môžeme povrch zalaminovať alebo natrieť UV povrchovým lakom.