Certifikáty

Prihlásiť
NÁVRH TERAZ ONLINE

Certifikáty

Oceň výkony svojich členov spolku alebo zamestnancov jedinečnými, vysoko kvalitnými diplomami. Náš dizajnový nástroj ti pritom pomôže vytvoriť vhodné vyznamenania pre tvoju udalosť. Na miesta, pripraviť, pozor, teraz!

1-stranové certifikáty vo formáte DIN A4 na výšku

Použite bezplatné šablóny

Len niekoľkými kliknutiami si môžete prispôsobiť naše dizajnové šablóny. Tu nájdete rôzne šablóny pre každé odvetvie!

Vytvorte si vlastný dizajn

Ste kreatívny vášňou a nepotrebujete šablóny? Ste na správnom mieste!

Nahrajte hotový dizajn

Už ste vytvorili skvelý dizajn? Stačí ho nahrať a máte hotovo!

Certifikáty - Príležitosti
Certifikáty - Odvetvie

Navrhnite a vytlačte si vlastné certifikáty

Certifikátmi ako oceneniami vyjadríte svoje uznanie bez ohľadu na to, či ide o futbalový turnaj, majstrovstvá klubu alebo ocenenie zamestnanca roka. Ešte lepšie je, ak nepoužijete štandardný dokument, ale sami navrhnete kvalitné certifikáty. S aplikáciou Infowerk je to veľmi jednoduché. Vyberte si z bezplatných šablón, pridajte do návrhu vlastné obrázky a popustite uzdu svojej kreativite. My sa potom postaráme o lacnú a dokonalú tlač. Začnite hneď a navrhnite si certifikát online.

Tlač certifikátov vo formáte DIN A4 a DIN A5

V spoločnosti Infowerk môžete navrhnúť certifikáty v dvoch štandardných formátoch. Certifikáty DIN A5 sú o niečo ľahšie spracovateľné, majú rozmery 148 x 210 mm a vďaka formátu DIN sa dajú ľahko zarámovať alebo založiť. Vo verzii DIN A4 má váš certifikát rozmery 210 x 297 milimetrov. Samozrejme, je tu ešte viac miesta na vaše motívy alebo fotografie. Oba rozmery je možné vytlačiť na šírku alebo na výšku. Môžete si navrhnúť jednu alebo obidve predné a zadné strany a vytlačiť na ne svoje motívy. Na tlač je k dispozícii celý formát. Uistite sa, že po stranách je priestor na dvojmilimetrovú spadávku. Na certifikáty si môžete vybrať z troch rôznych druhov papiera. Štandardom je ofsetový papier s gramážou 350 g/m². Vaše certifikáty však budú ešte elegantnejšie s hrubším papierom 400 g/m². Ak vám záleží na udržateľnosti, môžete si vybrať náš biely recyklovaný papier. Jeho gramáž je 300 g/m². Po vytlačení sú všetky certifikáty narezané na požadovanú veľkosť.

Certifikát s vlastným dizajnom na niekoľko kliknutí

Odteraz už nebudú žiadne nudné certifikáty, pretože teraz ste na rade vy. Stačí sa bezplatne zaregistrovať na stránke Infowerk a nástroj FreeDesign už máte k dispozícii. Vyberte si z mnohých atraktívnych šablón tú najlepšiu pre svoje certifikáty, doplňte rozvrh o svoje fotografie alebo grafiku, pridajte jednotlivé texty a hrajte sa s fontmi a farbami písma, kým nebudete naozaj spokojní. Po vytvorení dokonalého dizajnu pre vaše certifikáty online sme na rade my. Dobré je, že náklady vám vzniknú až pri odoslaní objednávky na tlač. Predtým môžete navrhovať certifikáty online, ako dlho chcete, a skúšať rôzne varianty. Vytlačíme pre vás jednotlivé certifikáty, ale môžeme ich vytvoriť aj 10 000 naraz, napr. pre veľké podujatia, ako sú maratóny.