Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Znakovi na vratima

0
Prijavite se
no image

no image

no image

Dizajnirajte i odštampajte sopstvene natpise ili znakove na vratima putem interneta

Znak na vratima može vaš ulaz učiniti još atraktivnijim. Dizajnirajte pojedinačne natpise na vratima na mreži sa samo nekoliko klikova. Lako je dodati vlastite motive i stvoriti tekst za svoj lik. Iskoristite visokokvalitetne materijale i izvrsnu štampu.


Vaši samostalno dizajnirani znakovi ili natpisi na vratima mogu se realizovati u šest različitih dizajna. Listovi dvostrukih zidova debljine pet milimetara ili znaci lagane pene odlikuju se malom težinom. Tvrda pena je tvrđi materijal. Ovde možete birati između debljine pet ili deset milimetara. Natpisi od aludibonda, koje možete izabrati u beloj ili srebrnoj boji, obećavaju visoku stabilnost. Debljina materijala je pet milimetara i podjednako je pogodna za spoljašnju upotrebu kao i pleksiglas znakovi.

Dostupno je 14 formata, uključujući tri kvadratna. Veličina se kreće od praktičnih 105 x 105 milimetara do impresivnog DIN A0 sa 841 x 1,189 milimetara. Nakon štampe, uglove možemo zaokružiti na zahtev i na primer, umetnuti rupu koja olakšava postavljanje znaka.


Putem interneta možete lako dizajnirati natpise na vratima. Sve što vam treba je računar ili tablet i internet veza. Zatim pokrenite besplatni alat FreeDesign na našoj početnoj stranici i jednostavno započnite sa dizajniranjem. U tu svrhu u alatu su već dostupni vrlo atraktivni šabloni. Ili možete da otpremite svoje fotografije, grafike ili svoje lične šablone sa samo nekoliko klikova, a zatim dodate svoj tekst. Uređivanje pomoću alata FreeDesign je dečija igra. Alat deluje intuitivno, čak i bez opsežnog znanja o dizajnu. Inače, možete isprobati onoliko dizajna koliko želite, jer troškovi nastaju samo kada naručite štampu.


Na vratima napravite natpise ili znakove za unutrašnju ili spoljašnju stranu

U zavisnosti od izabranog materijala, naši natpisi na vratima mogu se koristiti unutra ili spolja. Ovo vam daje priliku da napravite svoj savršeni znak za ulazna vrata, na primer. Možda da zajedno sednemo za računar kao porodica da ga dizajniramo? Proizvodi visokog kvaliteta takođe su pogodni ako imate firmu i trebaju vam natpisi na vratima za pojedinačne kancelarije. Uz FreeDesign, logotipi se lako mogu ubaciti u izgled, a vi možete začas stvoriti likove u svom korporativnom dizajnu.


Štampanje je takođe moguće samo za jedan znak na vratima

Ako ste upravo dizajnirali znak za vrata samostalno na mreži, najbolje je da odmah to i odštampate, jer imate koristi ne samo od odličnog kvaliteta štampe, već i od pristupačnih cena. Štaviše, takođe smo opremljeni za rukovanje vrlo malim količinama i na vaš zahtev možemo štampati samo jedan znak na vratima. Savršeni uslovi za kreativnost i ulepšavanje vlastitog doma, kancelarije. Ako želite da opremite nekoliko ulaza, npr. u komercijalnoj zgradi, sa vašim natpisima na vratima, rado ćemo odštampati i do 100 prilagođenih znakova za vas.