Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Znakovi dobrodošlice

no image

no image

no image

Dizajnirajte i odštampajte sopstvene znakove dobrodošlice

Pokažite svojim gostima da ste srećni zbog njih. Ovde možete lako dizajnirati prave znakove dobrodošlice za svoj događaj, na mreži sa svojim motivima, idejama i tekstovima. Možete birati između mnogih šablona za profesionalni i individualni dizajn.


Za vaše znakove dobrodošlice koristimo tvrdu penu debljine pet milimetara. To vaš znak istovremeno čini laganim i robusnim. Na izbor su četiri DIN formata. Na DIN A3 vaši znakovi dobrodošlice zaista dolaze na svoje. Ali ako želite da se vaši likovi još više ističu, najbolje je da se odlučite za DIN A2 ili DIN A1. Da biste bili sigurni da se motivi i tekstovi na vašem znaku dobrodošlice mogu lako čitati i iz daljine, jednostavno odaberite format DIN A0. Ovde vam je na raspolaganju 841 x 1.189 milimetara. Svi znakovi se mogu obrađivati u horizontalnom i portretnom formatu. Izbor je na vama.


Dizajn sopstvenih znakova dobrodošlice na mreži je dečija igra. Verovatno već imate sve što vam je potrebno: tablet ili računar i internet vezu. Ne treba vam skup softver za uređivanje slika ili opsežno predznanje. Samo pokrenite svoj pregledač i posetite našu početnu stranicu. Potražite „Znakovi dobrodošlice“ pomoću trake za pretragu. U FreeDesign-u onda možete koristiti naše šablone za prilagođavanje tekstova i rasporeda. Naravno, takođe možete lako da otpremite sopstvene šablone ili grafike i logotipe. Sa samo nekoliko klikova možete stvoriti pojedinačne znakove dobrodošlice sa ličnom porukom.


Pozdravite neveste i mladoženju ili druge goste u stilu i na odgovarajući način

Vaš samostalno dizajnirani znak dobrodošlice savršen je za dobrodošlicu mlade i mladoženje u vaš dom nakon venčanja. Takav znak je takođe savršen za pozdravljanje mladenaca u stilu, posle medenog meseca. Ali znakovi dobrodošlice takođe su traženi proizvodi nezavisno od venčanja. Na primer, mnogi naši kupci dizajniraju znakove za bebe koje dolaze kući nakon rođenja. 

Naravno, postoje mnogi drugi razlozi za pozdrave voljene osobe, kao što su prijatelji koji se vraćaju sa dugog putovanja ili vaše sopstveno dete koje se vraća nakon godinu dana kao student na razmeni.


Dostupno već od jednog komada

Štampamo vaše prilagođene natpise dobrodošlice u malim količinama. Ovo vam daje priliku da kreirate zaista jedinstvene predmete. Istovremeno, omogućavamo vam da dizajnirate i odštampate nekoliko varijacija, a zatim izaberete najbolji lik za štampu velikih razmera. Do 1000 znakova po porudžbini je moguće. To je dovoljan kapacitet za pripremu, za veće događaje. U konfiguratoru možete odabrati broj kopija. Tada se cena automatski prilagođava na samom sajtu.


Dizajnirajte sopstvene natpise dobrodošlice u samo nekoliko klikova. Nakon dizajniranja, iskoristite prednost visokokvalitetne štampe i izvrsnog kvaliteta materijala po pristupačnoj ceni.

Načini plaćanja

Плаћање унапред

PARTNER
REFERENCE