Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Zastave

no image

no image

no image

Dizajnirajte zastave onlajn

Zastave sa vašim slikama su savršeno sredstvo za oglašavanje napolju, bilo da se radi o događajima i izložbenim prostorima ili su fiksirani na jednom mestu. Ove zastave privlače pažnju na vašu lokaciju i poruku koju želite da prenesete. Uz pomoć Easyprint-a možete da dizajnirate savršene zastave onlajn, a mi ćemo ih odštampati za vas.


Zastave koje vi dizajnirate sa vašim slikama štampaju se u 11 različitih formata. Minimalna dužina ivice je 800 mm, a najveća je 5.000 mm. Najmanja zastava sa vašim dizajnom je veličine 800 x 1.200 mm, a najveća 1.500 x 5.000 mm. Vaše proizvode i usluge možete da reklamirate na površini od do 7,5 kvadratnih metara. Sve zastave mogu da se štampaju u uspravnom ili horizontalnom položaju i pogodne su za šipke sa i bez prstenova (vođica).


Za štampanje koristimo platno za zastave visokog kvaliteta i težine 110 g/m². Platno je napravljeno od poliestera otpornog na vremenske uslove. Zastave su ojačane čitavom ivicom i zbog toga su vrlo izdržljive. Dodatno, naše zastave imaju karabinere na svakom uglu i na svaki metar kako bi se osiguralo bezbedno vezivanje zastave. Zahvaljujući B1 sertifikatu, zastave koje sami dizajnirate možete da koristite na događajima i proslavama u salama.


Štampamo u količinama od 1 do 100 zastava po porudžbini.


Dizajnirajte vašu individualnu zastavu kroz nekoliko klikova i bez dizajnerskog predznanja

Ako oduvek tražite pristupačno i jednostavno rešenje za dizajniranje zastava, onda je Easyprint pravo mesto za vas. Uz pomoć alatke FreeDesign dizajniranje vaše zastave postaje vrlo jednostavno. I ne treba vam nikakvo opširno predznanje niti skup program da biste napravili fajl za štampanje. Sve je veoma lako, jer vas FreeDesign alatka vodi korak po korak.


Samo pokrenite alatku FreeDesign i odaberite željeni proizvod. Zatim, kroz nekoliko klikova bićete u mogućnosti da otpremite vaše slike i grafike i unesete ih u dizajn, na poziciju koja vam se sviđa. Naši uređivači su baš laki.


Praktičan uređivač teksta će vam omogućiti pristup brojnim različitim fontovima. Tako je lako odabrati veličinu fonta i boju ukoliko želite zastavu sa tekstom. Naravno, možete i da koristite FreeDesign alatku za odabir boje pozadine, npr. boje koja se slaže sa dizajnom vaše firme ili logoom ili želite osnovnu boju koja će upotpuniti dizajn vaše zastave.


Ukoliko želite da dodate još slika na vašu zastavu, ali vam nisu pri ruci odgovarajuće grafike, onda možete da koristite našu bazu sa slikama. Tu ćete pronaći nekoliko hiljada ilustracija, pozadina i sličica (cliparts). Sve to vam može pomoći da dizajnirate savršenu zastavu i to besplatno. Slobodno probajte nekoliko verzija vaših zastava pre nego što ih naručite za štampanje. Vaši pokušaji vas neće koštati ni dinara. Vi jednostavno plaćate samo štampanje na kraju procesa, a alatke za dizajniranje su vam besplatno na raspolaganju koliko god želeli da se igrate sa njima. 


Savršeno reklamno sredstvo jedne kompanije na otvorenom ili u zatvorenom 

Kao i baneri, zastave ili zastave na jarbolu su savršene za reklamiranje na otvorenom. Bilo da imate auto kuću ili jednostavno želite da privučete pažnju na vaš posao u vezi sa hranom, zastave sa vašim jedinstvenm dizajnom su idealne. Na događajima zastave mogu da istaknu vaš štand i privuku pažnju na vašu uslugu ili proizvod. Praktična stvar u vezi sa zastavama je ta što čak iako zauzimaju ogroman reklamni prostor, one se jednostavno saviju kasnije, te su lake za transport i skladištenje.


U velikim halama, na različitim događajima ili u izložbenim prostorima zastave predstavljaju savršeno sredstvo oglašavanja. Zahvaljujući sertifikatu B1, zastave ispunjavaju sve važne propise u vezi sa zaštitom od požara.


Dizajnirajte vaše zastave sada onlajn, a Easyprint će ih odštampati u vrhunskom kvalitetu!

Načini plaćanja

Плаћање унапред

PARTNER
REFERENCE