00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Zastave

Pomoću naših zastava i natpisa možete postići optimalnu pažnju čak i na velikim udaljenostima. Dobijate otpornu na vremenske uslove i robusnu tkaninu koja izdržava i najjači vetar.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Zastave-Šabloni za prilike
Zastave-Šabloni za brnaše

Dizajnirajte zastave onlajn

Zastave sa vašim slikama su savršeno sredstvo za oglašavanje napolju, bilo da se radi o događajima i izložbenim prostorima ili su fiksirani na jednom mestu. Ove zastave privlače pažnju na vašu lokaciju i poruku koju želite da prenesete. Uz pomoć Easyprint-a možete da dizajnirate savršene zastave onlajn, a mi ćemo ih odštampati za vas.


Kao i baneri, zastave ili zastave na jarbolu su savršene za reklamiranje na otvorenom. Bilo da imate auto kuću ili jednostavno želite da privučete pažnju na vaš posao u vezi sa hranom, zastave sa vašim jedinstvenm dizajnom su idealne. Na događajima zastave mogu da istaknu vaš štand i privuku pažnju na vašu uslugu ili proizvod. Praktična stvar u vezi sa zastavama je ta što čak iako zauzimaju ogroman reklamni prostor, one se jednostavno saviju kasnije, te su lake za transport i skladištenje.

Velike zastave, vidljive odasvud

Zastave koje vi dizajnirate sa vašim slikama štampaju se u 11 različitih formata. Minimalna dužina ivice je 800 mm, a najveća je 5.000 mm. Najmanja zastava sa vašim dizajnom je veličine 800 x 1.200 mm, a najveća 1.500 x 5.000 mm. Vaše proizvode i usluge možete da reklamirate na površini od do 7,5 kvadratnih metara. Sve zastave mogu da se štampaju u uspravnom ili horizontalnom položaju i pogodne su za šipke sa i bez prstenova (vođica).


U velikim halama, na različitim događajima ili u izložbenim prostorima zastave predstavljaju savršeno sredstvo oglašavanja. Zahvaljujući sertifikatu B1, zastave ispunjavaju sve važne propise u vezi sa zaštitom od požara.

Dizajnirajte vašu individualnu zastavu kroz nekoliko klikova i bez dizajnerskog predznanja

Samo pokrenite alatku FreeDesign i odaberite željeni proizvod. Zatim, kroz nekoliko klikova bićete u mogućnosti da otpremite vaše slike i grafike i unesete ih u dizajn, na poziciju koja vam se sviđa. Naši uređivači su baš laki.


Praktičan uređivač teksta će vam omogućiti pristup brojnim različitim fontovima. Tako je lako odabrati veličinu fonta i boju ukoliko želite zastavu sa tekstom. Naravno, možete i da koristite FreeDesign alatku za odabir boje pozadine, npr. boje koja se slaže sa dizajnom vaše firme ili logoom ili želite osnovnu boju koja će upotpuniti dizajn vaše zastave.


Ukoliko želite da dodate još slika na vašu zastavu, ali vam nisu pri ruci odgovarajuće grafike, onda možete da koristite našu bazu sa slikama. Tu ćete pronaći nekoliko hiljada ilustracija, pozadina i sličica (cliparts). Sve to vam može pomoći da dizajnirate savršenu zastavu i to besplatno.

Visokokvalitetna strnadica za vaše zastave

Za štampanje koristimo platno za zastave visokog kvaliteta i težine 110 g/m². Platno je napravljeno od poliestera otpornog na vremenske uslove. Zastave su ojačane čitavom ivicom i zbog toga su vrlo izdržljive. Dodatno, naše zastave imaju karabinere na svakom uglu i na svaki metar kako bi se osiguralo bezbedno vezivanje zastave. Zahvaljujući B1 sertifikatu, zastave koje sami dizajnirate možete da koristite na događajima i proslavama u salama.