Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Viseće oznake za flaše

no image

no image

no image

Dizajnirajte viseće oznake za flaše onlajn

Uz pomoć visećih oznaka, flaše možete da dekorišete na personalizovan način. Neka flaša vina za poklon dobije lepu čestitku ili njima možete da dekorišete pića koja su u ponudi na nekoj proslavi. U Easyprint-u možete da kreirate vaše oznake za flaše po meri i da ih odštampate po sjajnoj ceni.


Viseće oznake za flašu štampamo na premijum kunstdruk papiru od 250 ili 350 g/m². Ovaj materijal visokog kvaliteta može biti sjajan ili mat. Što je čvršći papir, to će vaša oznaka biti stabilnija i izgledaće još lepše. Oznake štampamo u horizontalnom ili vertikalnom položaju, na jednoj strani ili na obe strane (prednja i zadnja). Izbor je na vama!


Kako bi vaše oznake za flaše izgledale posebno, preporučujemo vam finiš celofanom. Laminacija (plastifikacija) se vrši mat ili sjajnom folijom. Ove oznake ne samo da će biti atraktivnije, već će biti još izdržljivije zbog laminacije. Specijalni efekat možete da postignete soft-touch (efekat somota) ili folijom platnene teksture. Ove dve folije omogućuju ne samo lep izgled, već su i na dodir specijalne. Ovi dodaci i papir mogu da se lako odaberu u konfiguratoru u skladu sa dizajnom vaših oznaka za flaše. Mi štampamo od samo jednog komada pa sve do 1.000 visećih oznaka za flaše po porudžbini.


Dizajnirajte vašu sopstvenu oznaku za flaše kroz samo nekoliko klikova

Sve što vam je potrebno da biste kreirali individualne oznake za flaše sa Easyprint-om jeste alatka FreeDesign. Kad je pokrenete, možete da umetnete vaše slike, grafike ili tekst u šemu kroz nekoliko koraka. U program možete da otpremite vaše fotografije. A uz pomoć uređivača teksta možete lako da odaberete željenu boju, veličinu i tip fonta i da tekst unesete u nacrt vašeg dizajna. Probajte različite fontove kako biste testirali efekat! Preporučujemo vam da koristite najviše 2 fonta različitog tipa i veličine za oznake za flaše, npr. jedan za naslov, a drugi za tekst.


Da biste poboljšali vaš kreativni rad možete da koristite našu veliku bazu sa slikama. Tu su vam na raspolaganju besplatni šabloni, pozadine, ilustracije i sličice (cliparts). Jednostavno možete da odaberete neku od nekoliko hiljada grafika koja odgovara vašoj oznaci. Osim toga, mi smo poređali slike prema prilici i temama. Tako možete vrlo brzo da pronađete odgovarajući element i završite brže vaš dizajn.


Alatka FreeDesign je potpuno besplatna i može da se koristi bez predznanja.


Mali proizvod sa velikim efektom

Vino koje poklanjate biće još atraktivnije sa individualnim visećim oznakama. Na njima takođe možete da dodate informacije o vašem domaćem pivu, losionima ili uljima. Oznake za flaše su odličan način da kreirate personalni poklon bez potrebe da uvijate flašu u ukrasni papir.


Ukoliko imate kompaniju koja prodaje zanatsko pivo, sirće, vino ili neki drugi alkohol, Easyprint je tu za štampanje oznaka za flaše. Npr. na oznaci možete da odštampate vaš logo ili ime kompanije. Ili možete da odaberete boju pozadine koja će odgovarati vašem korporativnom dizajnu. Uz Easyprint možete lako da kreirate vaše individualne i profesionalno odštampane viseće oznake za flaše.


Kreirajte vaše viseće oznake za flaše sad, a neka ih Easyprint odštampa u vrhunskom kvalitetu i po sjajnim cenama!


Naši klijenti su uvek entuzijastični kada vide kako je lako uz pomoć alatke FreeDesign kreirati viseće oznake za flaše. Želite da dizajnirate i druge proizvode? Probajte da kreirate kalendare, flajere, vizit karte, postere, banere, brošure i stikere! Sve je dostupno za vaš dizajn - lako i brzo!

Načini plaćanja

Плаћање унапред

PARTNER
REFERENCE