00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Uvijanje poklona

Darivanje je ovako još zabavnije! Sada sa lakoćom možete da dizajnirate svoj vlastiti visokokvalitetni papir za poklon na mreži sa samo nekoliko klikova i dozvolite nam da ga odštampamo za vas.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Uvijanje poklona-Šabloni za prilike

Dizajnirajte ukrasne papire onlajn

Neka poklanjanje bude još zabavnije! Uz Easyprint možete lako da dizajnirate vaš ukrasni papir visokog kvaliteta, i to samo kroz nekoliko klikova! A mi ga štampamo po odličnim cenama.


Ukrasni papir u znaku kompanije je odličan i za druge prilike ili poklone za klijente. Dobro je to što uz Easyprint možete tako lako da dizajnirate vaš papir do mile volje. Naravno, mi ćemo preuzeti odgovornost za profesionalno štampanje na vrhunskom papiru. A ako vam je potrebno još nešto više papira, nema problema. Naša moderna štamparija može da odštampa do 250 ukrasnih papira u bilo kom trenutku. Bilo da je za lične ili poslovne svrhe, ukrasni papir sa jedinstvenim dizajnom će obradovati svakog dok otvara svoj poklon.

Različiti formati pogodni za različite veličine poklona

Vaš ukrasni papir štampamo na finom kunstdruk papiru težine 115 g/m², 135 g/m² i 170 g/m². Vaši motivi, slike ili dizajni se štampaju na formatima 297 x 420 mm (veličina A3) pa sve do 700 x 1.000 mm (veličina B1). Cela površina je namenjena za štampanje, tako da možete da pustite mašti na volju sa svim vašim kreativnim idejama. Uz pomoć alatke FreeDesign možete odmah da započnete onlajn dizajniranje!

Dizajnirajte individualne ukrasne papire za Božić, rođendane ili venčanja

Uz Easyprint-ove foto i dizajn šablone možete da stvorite neograničen broj kreativnih ideja za dizajniranje vašeg ukrasnog papira. Kako u ponudi imamo veliki broj šablona, mi smo ih rasporedili po temama i prilikama, tako da ćete lako pronaći odgovarajući šablon. Da li vam treba ukrasni papir za venčanje? Nema problema! Jednostavno odaberite priliku i neki od prelepih i jedinstvenih šablona.


Uz pomoć Easyprintove besplatne aplikacije FreeDesign ceo proces je dečja igra. Ne treba vam nikakav poseban program niti predznanje. A ne trebaju vam ni šabloni, jer Easyprint nudi veliki izbor besplatnih foto i šablona sa dizajnima. Naravno, možete da otpremite vaše fotografije, ilustracije, pozadine i logo. Otpremanje fotografija je lako, jer je FreeDesign alatka vrlo laka za korišćenje i vodiće vas korak po korak.