Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Ulaznice

no image

no image

no image

Dizajnirajte ulaznice onlajn

Čak i u digitalnoj eri papirne ulaznice su i dalje nezaobilazne prilikom kontrole ulaska. Bilo da su ulaznice za muzeje, događaje, sajmove trgovine, bioskope na otvorenom ili školske događaje, ulaznice možete vrlo lako da kreirate onlajn sa Easyprint-om.


U Easyprint-u ulaznice se štampaju u formatu 100 x 210 mm. Ova veličina je savršena za slanje poštom u standardnim kovertama.

Ukoliko želite, na vašim ulaznicama možemo da napravimo i perforaciju. Na taj način se karta na ulazu lako cepa po toj liniji.


Jedan, dva, tri – tako je lako dizajnirati individualne ulaznice onlajn

Uz pomoć Easyprint-ove alatke FreeDesign baš je lako dizajnirati ulaznice. Alatke za dizajniranje su lake za korišćenje. Dodatna prednost je to što se ovaj program i svi šabloni mogu koristiti potpuno besplatno. Ne trebaju vam skupi programi za dizajniranje i ne treba da budete iskusni dizajner da biste kreirali prelepe ulaznice. Easyprint pruža pristup i velikom broju slika za pozadinu, foto šablona i sličica. Sve ovo vam može poslužiti da prilagodite vaše karte događaju. Samo unesite vrstu prilike ili temu i brzo ćete pronaći odgovarajuću kompjutersku grafiku za vaše ulaznice.

Boju pozadine možete da promenite uz samo nekoliko klikova. Npr. možete da kreirate šarene ulaznice sa lepim tekstom u crnoj boji. Polje sa tekstom može da se unesete na kartu na poziciju koja vam odgovara. Sve promene dizajna možete odmah da uočite. Ukoliko želite, možete da izvršite pregled vaših ulaznica samo jednim klikom. Probajte više dizajna sve dok ne kreirate savršenu ulaznicu. Sve alatke za dizajniranje su besplatne, bi samo plaćate štampanje.


Još više opcija za dizajn uz izbor papira i finiša

Vaše ulaznice možemo da štampano na klasičnom kunstdruk papiru težine 350 g/m², u mat ili sjajnoj verziji. A možete i da odaberete kvalitetni ofset papir debljine 350 g/m², koji je sjajan ukoliko kasnije želite da doštampate nešto na ulaznicama.

Dosta čitanja, pokrenite se i dizajnirajte vaše ulaznice onlajn iz fotelje. Možete da naručite i samo 25 ulaznica, npr. za ekskluzivne VIP događaje. Mogu i da posluže kao lepa ideja za specijalne rođendanske žurke. Naravno, naša štamparija može da odštampa i velike porudžbine do 5000 ulaznica za profesionalne dobavljače ili velike događaje.