00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Tvitter Posts

Podvucite svoje mišljenje informativnim postovima i koristite naš alat za dizajn da biste ih učinili kreativnim i jedinstvenim.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Tvitter Posts-Šabloni za brnaše

Sami kreirajte visokokvalitetne i atraktivne objave sa fotografijama na mreži Twitter

Objava na mreži Tweeter može postati viralna i obići čitavi svet. Zbog toga bi trebalo da povedete računa o dizajnu svojih objavljenih fotografija. Brzo se može dogoditi da se neki motiv odseče na pogrešnom mestu ili da se prikaže u vidu piksela. Da li biste želeli da svoj nalog na mreži Twitter učinite još privlačnijim i profesionalnijim? Ovde imate priliku da uz pomoć besplatne alatke za dizajniranje kreirate svoje objave jednostavno i to bez ikakvog predznanja.

Preuzmite slike za Twitter koje ste kreirali

Softver za uređivanje fotografija može brzo da postane vrlo skup. Uz to morate da preuzmete program na svoj računar ili u vidu aplikacije na svoj pametni telefon. Tako može da se desi da želite da uređujete slike, ali niste za računarom pa nemate pristup svom softveru. To s nama ne može da Vam se dogodi, jer svoje objave za Twitter kreirate na mreži. Potrebni su Vam samo pametni telefon, tablet ili računar kao i veza s internetom. Onda možete da počnete.

Sa samo nekoliko klikova pretvorite svoje objave na mreži Twitter u prave adute

Twitter je veoma brz medij za koji je ponekad potrebno brzo imati vrhunsku grafiku. Niko tada ne želi da gubi dosta vremena na složene i pritom skupe programe za obradu slika. S našom besplatnom FreeDesign alatkom je sve drugačije. Pokrenite je i možete odmah da počnete da kreirate dizajne bez ikakvog prethodnog predznanja. U svega par klikova otpremite svoje slike, kreirajte kolaže koji će privući pažnju pratilaca i dopunite tekstovima svoje objave na mreži Twitter. Videćete kako je sve to lako poput dečje igre. Ako želite da sve bude zaista brzo, jednostavno upotrebite neki od naših brojnih besplatnih šablona. I njih možete da personalizujete. Vaš sledeći tweet je onda spreman i uz malo sreće može postati viralan!