Transport i taxi

00
Prijavite se
Sve o temi

Transport i taxi

Sa nama oblikujte idealnu poslovnu kancelarijsku opremu za vaše transport ili taxi preduzeće. Bilo da se radi o vizitkama, flajerima, klipbordima, hemijskim olovkama ili folderima - kod nas nalazite mnogobrojne šablone za dizajn za individualno oblikovane proizvode, koji će olakšati vašu poslovnu svakodnevnicu.

Jedinstveno

Blokčići

Blokčići su sastavni dio poslovnog pribora. Uz jedan od naših besplatnih dizajna i vaš logotip, ojačavaju identifikaciju zaposleniha i kupaca s vašom kompanijom.

Ekskluzivno

Hemijske olovke

Xemijske olovke podjednako su prikladne kao deo vaše poslovne opreme ili kao poklon za kupce i partnere. Kod nas možete prilagoditi hemijske olovke u raznim modelima i na primer, dodati svoj logotip.

Esencijalno

Vizit karte

Dizajnirajte svoje vizit karte putem interneta sa nama! S našim brojnim besplatnim šablonima izdvoji ćete se iz mnoštva i impresionirati svoje kupce i partnere.

Impresivno visok kvalitet
Radovi i dorade

Uz visokokvalitetne papire i ekskluzivna usavršavanja, vaše poslovno dopisništvo biće još impresivnije. Nudimo širok spektar papira i obrada kako biste vašim dopisnicama dali savršen finiš.

Na vreme kad vam zatreba
Štampa i otprema

Vaše poslovne dopisnice profesionalno štampamo na najsavremenijim štamparskim mašinama, a naš DHL partner za isporuku pouzdano osigurava brzu otpremu. Tako možete da budete sigurni, da će vas poslovne dopisnice stići na vreme kad vam zatrebaju. Obećavamo!