Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Tekstilni baneri

no image

no image

no image

Dizajnirajte tekstilne banere onlajn

Baneri su savršeno reklamno sredstvo za izložbe, velike javne prostorije ili za privatna slavlja. Ovde u Easyprint-u možete da dizajnirate individualne tekstilne banere onlajn i da dozvolite da ih odštampamo u vrhunskom kvalitetu po povoljnim cenama.


Tekstilne banere radimo na visokokvalitetnom poliester materijalu. Ovaj materijal je otporan na cepanje, gotovo nema nabore, a u isto vreme je elastičan. Osim toga, naši baneri nose sertifikat B1, što znači da materijal ispunjava uobičajene protivpožarne mere i može da se koristi u zatvorenim prostorijama na javnim događajima.


Banere možete da dizajnirate u 15 različitih formata. Standardne dužine stranica banera su: 500 i 1000 mm. Dostupna su i dva kvadratna banera, u veličinama 500 x 500 mm i 1000 x 1000 mm. Najveći baner je veličine 1000 x 4000 mm, što znači da su vam za dizajniranje, odnosno reklamiranje na raspolaganju 4 metra kvadratna.


Vaši tekstilni baneri se štampaju u modelu boja CMYK, što vam daje maksimalnu slobodu prilikom odabira dizajna za štampanje. Fotografije, grafike, ilustracije ili tekst - sve je moguće! Pustite mašti na volju!


Vaši baneri se posle štampanja seku i finišraju. Prema vašim željama banere možemo da porubimo šavovima sa leve i desne strane ili gore i dole u širini od 10 cm. Osim toga, možemo da izbušimo i postavimo ringle od 10 mm prečnika na svakih 50 cm i da dodamo ojačanje ukoliko želite da vaši privezani baneri budu posebno stabilni, npr. ako ih kačite uz pomoć karabinera ili PVC vezica.


Lako onlajn dizajnirajte vaš individualni baner

Da biste dizajnirali tekstilne banere ne treba vam skupa agencija za dizajniranje niti komplikovani softver. Samo pokrenite našu alatku FreeDesign i počnite da dizajnirate odmah. Jednostavno otrpremite vaše fotografije ili logo u dizajn vašeg banera. Da li želite da dodate još teksta? Ništa lakše. Samo kliknite na uređivač teksta koji je lak za razumevanje. Odaberite tip, boju i veličinu fonta baš kao što biste uradili u nekom od Office programa. Naravno, i pozadinu tekstilnog banera možete da odredite uz pomoć FreeDesign alatke.


Ukoliko su vašem dizajnu neophodne prepravke, možete da istražite našu bazu sa slikama, koja u ponudi ima veliki izbor besplatnih šablona ili besplatnih sličica. Samo odaberite odgovarajuću sliku prema prilici/temi i postavite je tamo gde vam se čini da bi najviše odgovaralo.


Možete da koristite alatku FreeDesign za kreiranje više verzija, a zatim da odaberete najbolju verziju za štampanje. Mi ćemo se pobrinuti za ostalo.


Reklame i informacije na dešavanjima su prikazane na savršen način

Tekstilni baneri imaju prednost što su veoma fleksibilni, te se mogu koristiti više puta kao sredstvo oglašavanja na velikim događajima. Izdržljivi materijal će potrajati dugo. Baneri zauzimaju vrlo malo prostora kad se saviju.


Tekstilni baneri su i lepa dizajnerska ideja za svadbe ili velika porodična okupljanja. Kada je npr. u pitanju venčanje, baneri mogu da se koriste da se na njima odštampaju imena mlade i mladoženje.


Sada možete da krenete u dizajniranje vašeg banera onlajn, a neka ih Easyprint odštampa za vas po nižoj ceni, ali u vrhunskom kvalitetu!


Da li biste želeli da kreirate još reklamnih banera, banera od ceradnog platna, zastave ili roll up banere? Onda pokrenite alatku FreeDesign odmah i zasvucite rukave!