Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Štampa na kanvas platnu

no image

no image

no image

Dizajnirajte kanvase onlajn

Platno na ramu je jedna od sjajnih ideja za ukrašavanje pojedinačnih prostorija ili celih zidova, na elegantan i atraktivan način, bilo da je u pitanju dom ili kancelarija. U Easyprint-u možete da kreirate vaše platno sa štampom onlajn i da ga štampate u vrhunskom kvalitetu po odličnim cenama.


Dostupno je 8 formata kanvasa. Najmanji format je 200 x 300 mm, dok je najveći format B1 veličine 700 x 1000 mm. Kvadratni kanvasi površine 300 x 300 ili 500 x 500 mm odlični su za štampanje individualnih portreta, npr. kada želite da prezentujete vaš tim na privlačan način u kancelariji ili za porodični portret ili fotku sa mora kod kuće. Naši pravougaoni kanvasi su odlični za pejzaže ili fotografije na kojima su prikazani svi članovi osoblja, kao i za individalne dizajne.


Štampamo na platnu visokog kvaliteta, i to u režimu sa 4 boje CMYK. To vam daje maksimalnu fleksibilnost pri izboru motiva. Fotografije, grafike, tekst ili celi kolaži se reprodukujusa istim sjajem i dubinom boja. Nakon što fotografije odštampamo na platnu, platna se stavljaju na ram tako da su odmah spremna za kačenje na zid. U zavisnosti od vaših potreba, mi štampamo u količinama od 1 do 100 kanvasa po porudžbini.


Kreativno dizajniranje na platnu u nekoliko minuta

Da biste kreirali personalizovani kanvas ne treba vam nikakav specijalan program. Samo pokrenite našu onlajn alatku FreeDesign. Prvo treba da odaberete željeni format platna, a potom da dodate grafike ili tekst koji volite. Lako možete da unesete fotografije u šemu. Uz pomoć praktičnog uređivača teksta na fotografiju možete lako da dodate vaš tekst, citat, duhovitu frazu ili slogan vaše kompanije. Uređivač je vrlo lako koristiti. Odaberite font, veličinu ili boju lako kao u bilo kojem programu za obradu teksta. Još nešto vam fali da bi vaše platno dobilo na profesionalizmu? Onda pogledajte Easyprint-ovu ogromnu bazu sa slikama. Tu ćete pronaći nekoliko hiljada grafika, fotografija, ornamenata i drugog - sve to gratis!


Alatka FreeDesign je potpuno besplatna za korišćenje. Možete da se igrate sa vašim kreativnim idejama koliko god želite i da probate različite varijacije kanvasa. Bez troškova po vas. Vi plaćate samo kad prosledite dizajn na štampanje.


Foto kanvasi: lep foto poklon ili individualna zidna dekoracija

Kanvasi su savršeni za dom i kao foto pokloni za Božić ili rođendan. Sada vaše specijalne momente možete da zabeležite na platnu koje može da se okači kao slika na bilo koji zid. Savršena slika na savršenom mestu u kući daje posebnu draž sobi. Ukoliko želite da Easyprint kanvase koristite u korporativne svrhe, imajte u vidu da ovi kanvasi mogu biti dekorativni elementi za štandove na sajmovima, kancelarije i prodajne centre. Npr. vašu sezonsku dekoraciju za prodavnicu možete da individualizujete uz pomoć foto kanvasa i odlične reklamne poruke, možete da insiprištete vaš tim motivacionim kanvasima, da oko prodajnog pulta okačite slike proizvoda, itd. Kreirajte onlajn vaše sopstvene kanvase, a neka ih Easyprint odštampa za vas! Da li želite da dizajnirajte još proizvoda onlajn? Uz pomoć Easyprint-a možete da napravite vaš sopstveni kolaš, poster ili foto buk.