Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Šolje

0
Prijavite se
no image
no image
no image

Dizajnirajte šolje onlajn

Ukoliko želite šolje sa štampom, uz Easy print ceo proces postaje dečja igra. Kroz samo nekoliko klikova u programu FreeDesign možete vrlo lako onlajn da dizajnirate vaše individualne šolje. Osim klasičnih belih keramičkih šolja, možete da odaberet i crnu magičnu keramičku šolju za specijalan efekat iznenađenja.


Vaše željene motive štampamo na keramičkim šoljama odličnog kvaliteta, visine 95 mm i prečnika 82 mm. Površina namenjena za vaše kreativne ideje i štampanje je veličine 210 x 95 mm.

Možete da birate između klasične bele keramičke šolje i crne magične keramičke šolje. Prednost bele šolje je upravo njena boja koja omogućuje da vaši štampani motivi dođu do izražaja, a bela keramika uvek izgleda privlačno. Za razliku od klasične šolje, magična šolja je napravljena od specijalne keramike čija se boja menja pod uticajem toplote. Ona na prvi pogled izgleda kao obična crna šolja za kafu. Međutim, kada je napunite vrućom kafom, čajem ili nekim drugim toplim napitkom, crna boja će nestati, a vaš motiv će se pojaviti na njoj. Magične šolje su idealne ukoliko zaista želite da iznenadite klijente, prijatelje ili rođake.


Besplatne alatke za dizajniranje – lako dizajnirajte šolje onlajn

Uz Easyprint sve što vam treba da kreirate vaše šolje jesu internet konekcija, kompjuter i neke kreativne ideje. I onda ste spremni. Besplatna alatka FreeDesign je laka za korišćenje i nudi bezbrojne mogućnosti. Iskoristite priliku da površinu za štampanje dizajnirate po vašoj volji. Alatka je laka za korišćenje, možete da unesete vaše fotgrafije i kreirate lepe foto šolje za rođendane ili godišnjice. Ili da u naš uređivač teksta unesete slogan koji želite da bude odštampan na šolji.

Ako nemate pri ruci vaše fotografije, ne brinite. Alatka FreeDesign vam omogućuje pristup velikoj Easyprint-ovoj bazi sa slikama. Kompjuterske grafike su poređane prema temama i motivima, tako da možete brzo da pronađete pravu sliku koju želite da unesete u vaš dizajn. Tako lako.

Uz alatku FreeDesign možete da dizajnirate neograničen broj šolja. Plaćate štampanje tek onda kada ste sigurni koju želite i kada je narudžbenica poslata. Korišćenje alatke FreeDesign tool i čuvanje različitih dizajna je potpuno besplatno. Vi samo plaćate štampanje.


Individualno dizajnirane šolje mogu da se koriste u raznovrsne svrhe

Šolje sa individualnim tekstom i fotografjama su savršeni foto poklon za rođendane, venčanja ili godišnjice. Uz Easyprint možete da dizajnirate i samo jednu šolju. To nas čini idealnim partnerom za štampanje i kreiranje unikatnih komada! Ali čak i kada vam je potreban veći broj šolja, imajte u vidu da naša štamparija ima kapacitet od 250 šolja po porudžbini. To znači i da smo idealni za kompanije koje žele da svoju kuhinju opreme šoljama u korporativnom dizajnu. Mi možemo da odštampamo i šolje koje ćete deliti kao novogodišnji poklon ili koji će biti deo vaše robe za prodaju. Zahvaljujući visokom kvalitetu štampe, šolje koje vi dizajnirate su odlične i za brendove ili prodavnice koje žele da prodaju svoj kreativni proizvod.


Pokrenite program FreeDesign i bacite se u dizajniranje. Kreiranje šolja onlajn je tako zanimljivo uz Easyprint, a ujedno je i jeftino!