00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Slagalice

Poklonite svojim prijateljima, porodici ili sebi prilagođenu slagalicu - pogodna je za mnoge prilike. Poklon za goste za venčanje, ili slagalica sa srcem za Dan zaljubljenih. Koristite svoje fotografije i dizajnirajte besplatno online !

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite gotov dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Slagalice-Šabloni za prilike

Dizajnirajte i odštampajte sopstvenu slagalicuund drucken lassen

Slagalice su zabavne, posebno sa lepim motivom. Kreirajte svoju ličnu slagalicu na mreži sa svojim fotografijama u samo nekoliko klikova. Na ovaj način možete stvoriti divne ideje za poklone za rođendane ili Božić. Probudite svoju kreativnost.


Evo još jedne ideje: ako su vaša deca već dugo igrala slagalicom kod kuće ipostalo im je dosadno, zašto ne biste napravili sopstvenu slagalicu? Izaberite lepe praznične motive ili napravite slagalicu zajedno sa decom. Ili dajte drugoj deci foto slagalicu koju dizajnirate za njihov rođendan.

N

apravite svoju slagalicu odmah putem interneta i iskoristite prednost visokokvalitetnog štampanog proizvoda po odličnoj ceni.Puz

Različiti oblici i veličine

Ako želite sami da osmislite slagalicu, nudimo vam izbor od tri varijante. Slagalica u obliku srca veličine 200 x 250 milimetara od 63 komada, idealna je za romantične poklone. Ako želite primaocu da pružite još više zabave slagalicom, najbolje je da izaberete veličinu od 285 x 405 milimetara. Onda, 120 delova slagalice čeka da se pravilno sastave. Nešto manja, ali podjednako jednostavna za prilagođavanje, jeste naša slagalica od 190 x 280 milimetara. Sastoji se od 70 delova.Vaše kreativne skice i dizajni su odštampani na tabli sa slagalicama od 1.300 g/m². Ovo osigurava da će vaša slagalica trajati dugo i da će svi koji se igraju sa njom dugo uživati.

Štampamo vašu samostalno dizajniranu slagalicu

Uz naš alat FreeDesign imate priliku da prilagodite svoju slagalicu. Ako želite da odštampate samo jednu slagalicu kao ideju za poklon, to nije problem. Štampamo od samo jednog komada. Ako, na primer, želite da se vaša kreacija distribuira kao poklon za goste na vašem venčanju, lako možete da povećate broj slagalica na 250 komada. Jednostavno odaberete koliko vam foto slagalica treba. Kasnije ćemo se pobrinuti za štampu.