00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Skice

Zabeležite svoje kreativne ideje. Иak i u poиeju. Naše skice su vaš savršeni pratilac u svakodnevnom životu. Dizajnirajte svoju pojedinačnu kopiju lako pomoću naše alatke za dizajn na mreži.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite gotov dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Sami dizajnirajte skice i odštampajte ih

Sketchbook-ovi su svestrani proizvodi za štampu koji su korisni i u privatnom i u profesionalnom okruženju. Na primer, arhitekte koriste skice da bi brzo snimile početne nacrte, dok umetnici mogu da izrade svoje ideje za kasniju implementaciju. U kancelariji, skica je idealna za izradu brzih beleški o kupcima ili projektima, u privatnom domaćinstvu možete zapisati svoje troškove ili planove u knjigu.


Naročito u digitalnom dobu, ovo je prednost i ponekad i usporavanje: knjige se mogu koristiti bez interneta ili kablova, mogu se odneti bilo gde i odmah koristiti. Kod nas možete lako sami dizajnirati svoje skice i odštampati ih od nas vrhunskog kvaliteta od jednog do 500 komada.

Skice kvadrata ili u praktičnom DIN A4 formatu

Kod nas možete kreirati svoje skice u specijalnom kvadratnom formatu od 210 x 210 milimetara ili možete izabrati klasičan, format DIN A4 visok sa 210 x 297 milimetara. Nakon štampanja, možemo da doteramo površine korica. U tu svrhu laminiramo površinu papira sa vafer-tankim filmom u sjaju. Na taj način vaša knjiga bolje štiti prljavštinu ili ogrebotine. Kičma se realizuje kvadratno. Tako da se skica kasnije može veoma dobro postaviti na polici.

Visokokvalitetne korice za vaše skice

Ukupno četiri stranice su dostupne za dizajniranje naslovnih strana vaših skica. Tako da možete da realizujete sopstvene simbole, slogane ili korporativni dizajn na koricama i kombinujete ih sa svojim idejama. Unutrašnjost je napravljena od visokokvalitetnog prirodnog papira debljine 120 g/m². Ovo ne samo da će učiniti vašu skicu vizuelno privlačnijom, već i održivijom. 


Štampamo vašu masku koristeći CMYK proces u četiri boje. Dakle, fleksibilni ste u izboru motiva i takođe možete da umetnete fotografije kao grafiku. Primenjuju se na kovertu u velikoj dubini boje i brilijantnosti. Unutrašnje stranice vaših skica ostaju bele i neispisane: ima dovoljno prostora za ideje i dizajne!

Dizajniranje skica na mreži sa samo nekoliko klikova

Easyprint olakšava dizajniranje sopstvenih skica na mreži. Ovde pokrenite FreeDesign alat i nakon besplatne registracije imate na raspolaganju mnogo šablona za dizajniranje naslovne strane pojedinačno u skladu sa vašim idejama. Lepa stvar u vezi sa tim: Ne treba vam nikakvo prethodno znanje i skup alat, već počnite direktno onlajn na računaru ili čak na pametnom telefonu. 


Za tili malo vremena možete da umetnete sopstvenu grafiku ili fotografije, kao i da slova, promenite pozadine ili prilagodite raspored. Možete da se petljate sa željenim dizajnom koliko god želite. Tek kada naručite samo dizajnirane skice, nanećete troškove. Onda vodimo računa o profesionalnom, visokokvalitetnom otisku. Dizajnirajte sada sopstvene skice na internetu – olakšajte sebi Easyprint!