Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Samolepljivi blokčići

0
Prijavite se
no image
no image
no image

Dizajnirajte samolepljive blokčiće onlajn

Uz pomoć samolepljivih blokčića ništa se ne zaboravlja! Bilo da ste u kancelariji, na fakultetu, u školi, mali samolepljivi listići su praktični i za svakodnevnu upotrebu, jednostavni i od velike pomoći. Nije slučajnost što su ovi samolepljivi blokovi popularan reklamni materijal. U Easyprint-u možete lako da dizajnirate listiće onlajn i da ih odštampate po pristupačnoj ceni.


Onlajn dizajniranje samolepljivih blokčića je baš lako u Easyprint-u. Uz pomoć naše alatke FreeDesign potrebno je samo nekoliko klikova i vaše nalepnice će bite gotove. Formati mogu biti 50 x 72 mm vertikalno, 72 x 72 mm i 100 x 72 horizontalno, tako da su praktični i idealni za kancelariju ili dom. Vaš dizajn se štampa na belom samolepljivom papiru visokog kvaliteta i gramaže 70 g/m². Samolepljive blokčiće dobijate u pakovanju od 50 ili 100 listova. Najmanja količina blokčića za naručivanje je 50 komada, dakle idealno ako vam ne treba previše listića.


Dizajnirajte vaš kancelarijski pribor - dizajnirajte lepljive blokčiće

Da li mislite da je kancelarijski materijal često vrlo dosadan i da ga treba malo osvežiti? Onda probajte da dizajnirate vaše indivdualne samolepljive blokčiće uz Easyprint! Našu alatku FreeDesign možete da koristite bez predznanja i iskustva, tako je laka za korišćenje. Ukoliko već imate zanimljiv dizajn ili logo pri ruci, možete da ih otpremite a mi ćemo ih odštampati na samolepljive blokčiće. Naše besplatne alatke mogu još više od toga, jer je naša baza podataka puna prelepih šema i fotografija, koje su poređane po temama. Samo izaberite šablon koji vam se sviđa i na njega dodajte vaš tekst ili logo. Možete da kreirate i uporedite nekoliko varijanti, jer je onlajn dizajniranje uz pomoć naše alatke FreeDesign potpuno besplatno bez obzira koliko je koristite! Vi samo plaćate štampanje ovih blokčića.


Kreirajte vaše samolepljive blokčiće za školu ili fakultet

Učenje može biti tako dosadno, a i ne mora! Zato što na vašim individualno dizajniranim samolepljivim listićima možete da ispišete vaše motivacione poruke ili podsetnike i nalepite ih gde god želite. Npr. reči koje želite da naučite možete da napišete na listić koji ćete nalepiti na ogledalo u hodniku ili u kupatilu. Nove reči ćete naučiti gotovo automatski. To isto možete da uradite sa definicijama, formulama i drugim materijalom za učenje. Dok radite domaći, listići su idealni za obeležavanje važnih mesta u knjizi bez žvrljanja po knjigama iz biblioteke. Mogućnosti korišćenja su neiscrpne! U Easyprint-u sada onlajn možete da kreirate vaše samolepljive listiće i to tako lako. Vaši drugari iz klupe ili kolege biće oduševljeni vašom kul organizacijom ili vašim smešnim personalizovanim listićima.


Kreirajte samolepljive blokčiće kao promotivne poklone

Da li ste mala kompanija koja traži veoma praktičan promotivni poklon za vaše klijente? Samolepljivi blokčići su uvek sjajno rešenje. Zašto? Zato što su mali blokčići tako praktični da su uvek u vidokrugu klijenta. Svaki put kad napišu poruku oni se podsete vaše kompanije. Na frižideru u vašem domu možete ostaviti porukicu sa malim pozdravom ili nekom važnom informacijom za vašeg partnera, porukica u vidu podsetnika može biti zalepljena na kompjuter, a njom se može označiti u kuvaru vaše omiljeno jelo tako da ne morate da ga tražite dugo. Listićem možete da obeležavate i dokumente. Zaista, ovi blokčići su uvek u trendu i uvek su praktični. A mogu biti jedinstveni za vas.Ako vaša ciljna grupa koristi samolepljive nalepnice sa vašim logom i adresom kompanije, uvek ćete biti prisutni. Vaše usluge ili proizvodi biće vidljivi sve do poslednje nalepnice. Zato ne oklevajte, već počnite da dizajnirate vaše samolepljive nalepnice onlajn uz pomoć naše alatke FreeDesign. Onda kad završite mi ćemo se pobrinuti da one profesionalno budu odštampane. Ne samo da dobijate odličan kvalitet štampanja po niskim cenama, već i odličan papir, bilo da naručite 50 ili 250 blokčića.

Naslovna strana
Zadnja stranica