Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Samolepljiva folija

no image

no image

no image

Dizajnirajte nalepnice (reklamne folije) za izloge onlajn

Lepljiva folija je izuzetno praktična za ulepšavanje praznih površina ili za reklame na izlozima. U Easyprint-u možete onlajn da dizajnirate i odštampate vašu lepljivu foliju za unutrašnju ili spoljašnju upotrebu i to tako lako. 


U Easyprint-u za dizajniranje možete da odaberete jednu od 4 varijanti. Naša bela samolepljiva folija za unutrašnju upotrebu je debljine 0,1 mm. PVC folija bez kadmijuma je premazana akrilnim lepkom bez dodate vode ili drugih rastvarača, što znači da ima najbolju moć lepljenja. Veoma je praktično i to što ova folija može da se repozicionira nakon lepljenja.


Ukoliko se odlučite za poluprovidnu foliju za unutrašnju upotrebu, dobićete foliju istih karakteristika. Poluprovidna folija je korisna, npr. za površine kroz koje želite da prolazi svetlost i dalje, a važno vam je da se natpis lepo vidi.


Naša providna samolepljiva folija je napravljena od poliestera koji posebno čvrsto prijanja na glatkim površinama zahvaljujući tehnologiji mikro vakuumskih kapica. Ova folija ima debljinu od 0,14 mm što je čini nešto robusnijom.


Ukoliko vaše reklamne folije želite da koristite napolju, onda je dovoljno da izaberete samolepljivu foliju za spoljašnju upotrebu. Napravljena je od PVC-a (polimer) i samolepljiva je sa jedne strane. Lepak je bez kadmijuma, vode i rastvarača, a treba istaći i da prolazak vremena ne utiče na kvalitet materijala. Folija je dodatno obojena u sivu boju što sprečava prolazak čestica svetlosti.


Sve folije se proizvode u sedam različitih formata u Easyprint-u. Najmanja samolepljiva folija je formata 200 x 200 mm. Najveća je 700 x 1000 mm (B1 format). Folije mogu da se štampaju i u B2 (500 x 700 mm), B3 (350 x 500 mm) i 300 x 400 mm ili u kvadratnom formatu 300 x 300 mm. 


Ukoliko odaberete foliju za spoljašnju upotrebu, mi možemo i da je plastificiramo u sjajnoj ili mat opciji, kako bi bila još otpornija.Mi štampamo i samo jednu foliju, ali možemo da proizvedemo i do 50 samolepljivih folija po narudžbini.


Kreirajte vašu samolepljivu foliju onlajn uz malo truda

Ne morate da unajmite dizajnera ili kupite skup program kako biste dobili lepe folije. Sve što vam treba je alatka FreeDesign na našem veb-sajtu i možete sami da se bacite u dizajniranje već sad.


Otpremite vaše slike i grafičke elemente, npr. vaš logo, i kroz nekoliko klikova ćete ih videti u vašem nacrtu. Odaberite boju pozadine koja odgovara vašem dizajnu za tili čas. Zahvaljujući uređivaču teksta i tekst se lako ubacuje.


Ukoliko još uvek niste zadovoljni dizajnom, dovoljno je da pretražite našu bazu sa slikama kako biste dobili inspiraciju. Tamo vas čeka na hiljade grafika, pozadina, šablona, ilustracija i sličica (clipart). Možete besplatno da ih koristite u alatki FreeDesign, tako da možete da dizajnirate vašu samolepljivu foliju do mile volje i bez troškova. Vi samo plaćate štampanje ovih reklamnih folija! Tako lako!


Raznovrsne mogućnosti dizajniranja uz pomoć samolepljivih folija

Samolepljive folije (reklamne folije za izloge) su odlične za oglašavanje napolju, ali takođe i za unutrašnju upotrebu. Vaše folije možete npr. da zalepite na prozore ili glatke zidne površine. Uz to i oprema jedne firme može da bude izlepljena odgovarajućim folijama.


Dizajnirajte vaše samolepljive folije sada onlajn i odštampajte ih u Easyprint-u. Očekuje vas prvoklasni kvalitet po razumnim cenama!


Uz pomoć alatke FreeDesign možete jednostavno da dizajnirate još proizvoda sa vašim grafičkim elementima, uključujući banere, poster table ili nalepnice.

Načini plaćanja

Плаћање унапред

PARTNER
REFERENCE