Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Salvete

no image

no image

no image

Dizajnirajte salvete onlajn

Salvete su deo svakog seta na stolu. Šta kažete o tome da vaše goste iznenadite individualnom ili personalizovanom dekoracijom za stolove? U Easyprint-u možete da dizajniratte salvete onlajn, a mi ćemo ih odštampati u vašem odabranom dizajnu.


Dizajn štampamo na salvete visokog kvaliteta. U pitanju je troslojni mekani papir sa dobrom apsorpcijom. U zavisnosti od vašeg izbora, salvete štampamo na jednoj četvrtini (165 x 165 mm) presavijene salvete ili na celoj površini (330 x 330 mm).


Za štampanje koristimo standardni CMYK režim boja. Tehnologija sa 4 boje vam daje maksimalnu slobodu prilikom kreiranja vašeg dizajna. Na salvete možemo da štampamo fotografije, kao i živopisne grafike, tekst ili obojene delove.


Salvete koje sami dizajnirate možete da naručite u količinma od 120 pa sve do 1.200 komada po porudžbini.


Lako i brzo dizajnirajte vaše papirne salvete

Uz Easyprint postaćete dizajner salveta za tili čas. Ne treba vam skup softver ili obimno dizajnersko znanje. Samo pokrenite alatku FreeDesign. Uz pomoć ove alatke možete da otpremite vaše fotografije ili da unesete tekst, slogan ili imena zahvaljujući uređivaču teksta. Uređivač funkcioniše kao svaki standardni program za obradu reči. Jednostavno odaberite boju, veličinu i tip fonta. A onda unesite tekst koji vam se sviđa. I gotovo!


Zamislite da možete da dizajnirate vaše salvete prema određenoj prilici ili temi? Najbolji način za to je da koristite slike koje su vama važne ili možete da odaberete neku iz naše velike baze sa slikama. Tu ćete pronaći ilustracije, grafike, šablone, pozadine i još mnogo toga. Alatka FreeDesign i svi šabloni su besplatni za korišćenje.


Možete da isprobate brojne različite dizajne sve dok ne budete zadovoljni sa onim što ste kreirali! Bez žurbe, prepustite se mašti!


Idealne za dešavanja, proslave ili kao poklon za klijente

Individualno štampane papirne salvete su savršene kada želite da pokažete šta sve umete na nekom dešavanju. Salvete su odlične kako za zabave, tako i za vaš mali ulični kafe ili restoran - na njima možete da stavite vaš logo koji će oduševiti goste. U Easyprint-u sada imate mogućnost da lako kreirate kako profesionalne tako i salvete za zabavu!


Lepa ideja je salveta sa personalnim dizajnom za proslave kao što su venčanja ili godišnjice. Individualno dizajnirane salvete sa nasmejanim mladencima na njima ili salvete sa starim fotografijama za večeru povodom proslave godišnjice - lični otisak je uvek zabavan kod kuće i na zabavama. Naravno, na ovim salvetama ostaje dosta prostora ukoliko želite da odštampate više slika ili grafičkih elemenata koji se slažu sa temom proslave. Bacite pogled na neke šablone ukoliko želite da poboljšate vaš dizajn i to besplatno, naravno.


Individualno dizajnirane salvete su takođe savršen poklon za rođendan. Ili šta mislite o novogodišnjim salvetama kao lični i kreativni poklon za prijatelje ili porodicu? Možete kreirati salvete i sa uskršnjim dizajnom i iznenaditi vaše goste na dolazećem uskršnjem ručku. Porodične salvete možete da koristite i u kući - dodate malo zabave tokom porodične večere.


Kreirajte vaše salvete onlajn sada, a neka ih Easyprint odštampa u vrhunskom kvalitetu i po sajnim cenama!


Da li ste sada, kad ste videli kako je lako kreirati salvete, otkrili vašu kreaitivnu stranu? Onda alatku FreeDesign možete da koristite i za kreiranje proizvoda kao što su vizit karte, flajeri, podmetači i etikete!