00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Roll up-ovi

Sada možete lakše nego ikad da kreirate roll up banere za reklamiranje vaše prodavnice ili na izložbenom sajmu. Sve to uz pomoć naše profesionalne alatke za dizajniranje.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Roll up-ovi-Šabloni za brnaše

Dizajnirajte roll up banere onlajn

Roll up ili pop up baneri kako ih neki zovu su esencijalno marketinško sredstvo za prikazivanje. Nema privrednog sajma na kom nema ovih banera. Oni su i idealno promotivno sredstvo koje se brzo rasklapa za bilo koju poslovnu aktivnost ili klub koji želi da promoviše neku poruku u javnom prostoru. U Easyprint-u onlajn možete da dizajnirate vaše roll up banere i da nam prepustite štampanje, tako je lako!


Pop up baneri su savršen sistem za prezentaciju na lokacijama i dešavanjima različitog tipa. Na privrednim sajmovima ovim banerima možete da upoznate potencijalnog klijenta sa vašim proizvodima ili uslugama, na konferencijama možete da objavite raspored dana ili predavanja, a na dešavanjima ovim banerima možete da promovišete ključne tačke. Velika prednost ovih banera je to što se nakon štampanja oni odmah stavljaju u odgovarajuću kasetu. Dakle, vaša alatka za prezentaciju se dostavlja već spremna za korišćenje. Sve što treba da uradite je da otvorite kutiju i izvučete baner i zakačite ga na nameštenu šipku. Tako lako.

Različite varijante koje odgovaraju nameni

U Easyprint-u roll up baneri su dostupni u 3 različite verzije. Ukoliko odaberete mini-verziju, dobićete roll up baner i metalnu kutiju u srebrnoj boji sa hromiranom čeličnom šipkom. Baner se jednostavno izvlači na gore iz kutije i kači se na šipku. Roll up baner se u ovoj kutiji prenosi zaista lako. Ako odaberete klasičnu verziju, vaš baner će biti spakovan u lakšoj, aluminijskoj kutiji. Uz to dobijate i praktičnu torbu za nošenje kako bi sve bilo uredno. Ukoliko odaberete premijum verziju, vaš roll up baner dolazi sa ojačanom aluminijuskom kutijom, tako da je još bolje zaštićen prilikom transporta. Ovaj pop up baner ima i praktični klip sistem za brzo nameštanje. 


Rol up banere štampamo u veličinama 210 x 297 mm (A4) za štandove/stolove i u većim formatima 800 x 2000, 850 x 2000, 1200 x 2000 i 1500 x 2000 mm.

Pop up (roll up) banere mogu lako da se dizajniraju onlajn

Ukoliko su vam za vaše naredno dešavanje potrebni baneri, Easyprint je tu da vam pomogne oko dizajniranja. Ne treba vam dizajner niti neki specijalni program. Samo pokrenite alatku FreeDesign i unesite vaše fotografije, tekstove i grafike. Slike se brzo otpremaju u alatki i možete da odaberete neke od brojnih različitih boja i stilova fontova, uz pomoć uređivača teksta. Pretvorite vaše banere u nešto sasvim specijalno i unapredite vaš dizajn dodavajući šablone i ilustracije. Da biste to uradili, potrebno je samo da koristite našu besplatnu bazu sa slikama.