Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Roll up baneri

0
Prijavite se
no image
no image
no image

Dizajnirajte roll up banere onlajn

Roll up ili pop up baneri kako ih neki zovu su esencijalno marketinško sredstvo za prikazivanje. Nema privrednog sajma na kom nema ovih banera. Oni su i idealno promotivno sredstvo koje se brzo rasklapa za bilo koju poslovnu aktivnost ili klub koji želi da promoviše neku poruku u javnom prostoru. U Easyprint-u onlajn možete da dizajnirate vaše roll up banere i da nam prepustite štampanje, tako je lako!


U Easyprint-u roll up baneri su dostupni u 3 različite verzije. Ukoliko odaberete mini-verziju, dobićete roll up baner i metalnu kutiju u srebrnoj boji sa hromiranom čeličnom šipkom. Baner se jednostavno izvlači na gore iz kutije i kači se na šipku. Roll up baner se u ovoj kutiji prenosi zaista lako. Ako odaberete klasičnu verziju, vaš baner će biti spakovan u lakšoj, aluminijskoj kutiji. Paket uključuje i držač za šipku i osnovu. Uz to dobijate i praktičnu torbu za nošenje kako bi sve bilo uredno. Ukoliko odaberete premijum verziju, vaš roll up baner dolazi sa ojačanom aluminijuskom kutijom, tako da je još bolje zaštićen prilikom transporta. Ovaj pop up baner ima i praktični klip sistem za brzo nameštanje.


Premijum verziju preporučujemo ako vaš baner treba često da se transportuje, npr. od jednog sajma do drugog.


Rol up banere štampamo u veličinama 210 x 297 mm (A4) za štandove/stolove i u većim formatima 800 x 2000, 850 x 2000, 1200 x 2000 i 1500 x 2000 mm.


Pop up (roll up) banere mogu lako da se dizajniraju onlajn

Ukoliko su vam za vaše naredno dešavanje potrebni baneri, Easyprint je tu da vam pomogne oko dizajniranja. Ne treba vam dizajner niti neki specijalni program. Samo pokrenite alatku FreeDesign i unesite vaše fotografije, tekstove i grafike.


Slike se brzo otpremaju u alatki i možete da odaberete neke od brojnih različitih boja i stilova fontova, uz pomoć uređivača teksta.


Pretvorite vaše banere u nešto sasvim specijalno i unapredite vaš dizajn dodavajući šablone i ilustracije. Da biste to uradili, potrebno je samo da koristite našu besplatnu bazu sa slikama.


Koristite našu alatku FreeDesign kako biste uporedili vaše različite kreacije sve dok ne budete zadovoljni. Alatka FreeDesign, uključujući i šablone, potpuno je besplatna. Vi samo plaćate štampanje roll up banera, tako je lako. Zapravo, nikada nije bilo lakše dizajnirati pop up banere.


Savršena tehnnologija reklamiranja na sajmovima, prodajnim mestima i konferencijama

Pop up baneri su savršen sistem za prezentaciju na lokacijama i dešavanjima različitog tipa. Na privrednim sajmovima ovim banerima možete da upoznate potencijalnog klijenta sa vašim proizvodima ili uslugama, na konferencijama možete da objavite raspored dana ili predavanja, a na dešavanjima ovim banerima možete da promovišete ključne tačke. Velika prednost ovih banera je to što se nakon štampanja oni odmah stavljaju u odgovarajuću kasetu. Dakle, vaša alatka za prezentaciju se dostavlja već spremna za korišćenje. Sve što treba da uradite je da otvorite kutiju i izvučete baner i zakačite ga na nameštenu šipku. Tako lako.


Dizajnirajte roll up banere onlajn sada i dozvolite da ih odštampamo u odličnom kvalitetu i da ih dostavimo na vašu adresu sa svim propratnim dodacima. Možete da naručite najmanje 1 baner, a mi po porudžbini možemo da proizvedemo do 50 komada.


Da li želite da dizajnirate još neke proizvode za oglašavanje vaših usluga? U Easyprint-u možete da probate da dizajnirate i odštampate flajere ili nalepnice (stikere).