Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Reklamni blokovi

0
Prijavite se
no image
no image
no image

Dizajnirate reklamne (promo) blokove onlajn

Bilo da brzinski hvatate beleške za vaš naredni sastanak, sastavljate listu novih marketinških ideja ili skicirate dizajn za vaš novi proizvod, klasični papirni blokovi su i dalje naši najbolji prijatelji. Uz pomoć naše alatke FreeDesign možete jednostavno onlajn da dizajnirate vaše promo blokove za kancelariju, kuću ili poklon. 


Blokove štampamo na standardnom papiru težine 90 g/㎡. To je papir odličnog kvaliteta na kom možete da pišete i skicirate svakodnevne ideje. Svaki blok može da ima 25, 50 ili 100 listova. Osim broja listova, možete da odaberete i da li će listovi biti na linije ili kvadratiće. Prilikom odabira dizajna bićete sigurni da se on poklapa sa vodičima vaše kompanije - bićete mirni kada dizajnirate uz našu besplatnu alatku FreeDesign. Ova alatka vam omogućuje da u svakom trenutku odaberete pravu šemu za vaš željeni format. Možete da napravite koliko god želite nacrta vašeg dizajna. Sve alatke i šabloni za dizajniranje mogu besplatno da se koriste, a vi plaćate samo štampanje. Ne može biti jednostavnije!


Promo blokovi su dostupni u više veličina, kako bi se zadovoljile sve vaše potrebe.

U Easyprint-u blokove možete da dizajnirate u brojnim različitim formatima. Klasični format je, naravno, A4 blok (210 x 297 mm) na linije ili kvadratiće. Ovog bloka se svi sećaju iz škole ili sa fakulteta. Međutim, ukoliko morate da budete praktičniji, dostupni su i manji blokovi formata A5 (148 x 210 mm) ili A6 (105 x 148 mm). Na primer, blok A6 je odličan za brzinske beleške. Blok formata A5 je idealan ukoliko treba da pišete manje tekstove ili izvršite evidenciju sa sastanka.


Višenamenski mali pomoćnici koji rade bez struje i interneta

Odlična stvar u vezi sa tradicionalnim papirom je to što papir ne zahteva ni struju ni internet, za razliku od laptopa, tableta ili smartfona. Samo uzmite običnu ili hemijsku olovku, izvadite vaš blok i spremni ste. Blok je odličan pri sastavljanju liste za nabavku za restoran ili kancelariju. Uživajte dok pišete na vašem brendiranom reklamnom bloku.

A šta mislite o tome da svakog vašeg zaposlenog opremite sa individualnoo brendiranim blokovima za sledeći sastanak? Onda nema izgovora za propuštene minute. Blok je još uvek neprikosnoven - bilo na poslu, bilo kod kuće, bilo da se radi o listi za nedeljnu kupovinu ili o svakodnevnim beleškama. Naravno, prostor na listovima ovih blokova može da se iskoristi za pisanje lepih poruka kolegama, prijateljima ili vašem partneru. Uz Easyprint imate na raspolaganju sve mogućnosti da individualno dizajnirate vaše promo blokove. 


Možete naručiti i samo jedan primerak promo bloka

Sjajna vest: u Easyprint-u možete direktno iz naše štamparije da dobijete od samo 1 do 250 primeraka svog promo bloka. Nije važno da li želite da odštampate 20-ak ili par stotina primeraka. U Easyprint-u oslonac nije samo na originalnoj i jedinstvenoj alatki za dizajniranje, već i na tome da za povoljnu cenu dobijate prvoklasni štampani materijal.


Uz Easyprint sada možete da dizajnirate visokokvalitetne blokove kroz nekoliko klikova mišem.