Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Registratori

0
Prijavite se
no image
no image
no image

Dizajnirajte registratore onlajn

Bilo da se koriste u kancelariji, kod kuće, na fakultetu ili u školi, registratori su neophodni ako želite da vaša dokumenta i druge papire držite uredno. Registratori ne moraju da budu monotoni, jer u Easyprint-u možete lako da dizajnirate vaše registratore onlajn tako što ćete uneti vaš individualni stil ili motiv kompanije.

Registratore štampamo za listove ili providne folije za dokumenta u veličini A4. Ukoliko odaberete promer od 55 mm vaš registrator će biti nešto deblji. Ukoliko prstenovi ne moraju da drže veliki broj dokmenata i registrator treba da stane u vaš ranac i torbu, onda vam preporučujemo promer od 30 mm. Sve fascikle koje dizajnirate u Easyprint-u su robusne i lepo dizajnirane. To uključuje izdržljiv i pouzdan mehanizam, bilo da se radi o mehanizmu poluge sa 2 prstena, kombinovanom mehanizmu sa 2 prstena ili kombinovanom mehanizmu sa 4 prstena. Listovi sa rupicama, kao i papiri i dokumenta u providnoj foliji sa rupicama mogu lako da se ubace. Zahvaljujući opcionoj rupi na rikni, registrator može lako da se povuče prstom i skine sa police.


Dizajnirajte vaše registratore onlajn - jednostavno i profesionalno

Ukoliko ste mislili da vam je potreban skup profesionalni program ili dizajnersko znanje, razmislite još jednom! Easprint-ova alatka FreeDesign je laka i besplatna! Uz pomoć programa FreeDesign vaše registratore možete da kreirate onlajn kroz samo nekoliko klikova. Alatka vam pomaže na svakom koraku prilikom dizajniranja spoljnih i/ili unutrašnjih strana registratora. Šema vam odmah pokazuje mesta na kojima je fiksiran mehanizam i gde je rupa na rikni za prst. Kada odaberete jedan od besplatnih foto šablona ili sličica, ove zone se odmah prikazuju. Tako da ćete odmah videti da li je vaš logo ili tekst ugrožen ovim zonama. Odabir boja je takođe vrlo lak. Npr. sve što treba da uradite je da odaberete boju pozadine i vaš dizajn će se prilagoditi tome.


Lako kreirajte registratore sa dizajnom vaše kompanije

Zidovi sa dokumentima i registratorima u jednoj kancelariji izgledaju uvek bledo i monotono. Ali alatka FreeDesign vam daje mogućnost da to promenite! Dizajnirajte vaše registratore u bojama vaše kompanije, sa vašim logoom, sloganom ili fotografijom tima! Dodajte i zabavne sličice (cliparts), izaberite ozbiljne foto šablone za vaše klijente ili dodajte praktične ikonice kako bi vaša kancelarija izgledala uredno! Alatka FreeDesign nudi bezbrojne mogućnosti dizajniranja. Sve što treba jeste da ih odaberete, jer je ova onlajn alatka zaista laka za korišćenje. Dobra stvar je to što su svi vaši pokušaji dizajniranja potpuno besplatni. Samo onda kad ste zaista zadovoljni vašom kreacijom i izvršite porudžbinu, tada se obavezujete da ćete platiti štampu.


Šlag na tortu: udešavanje korica registratora

Kako bi vaši registratori izgledali još atraktivnije, možete da odaberete neku od brojnih finiš opcija. Vaše registratore mi tradicionalno presvlačimo mat folijom za dodatnu zaštitu. Ako odaberete sjajnu foliju, vaš registrator će dobiti dodatni sjaj. Kada izvršimo laminaciju platnenom folijom, vaš registrator će biti i na dodir prijatan. Registratori presvučeni sjajnom folijom duže traju, tako da je ova varijanta idealna ako se registratori stalno iznose napolje.

Da li ste znali da mi štampamo i samo jedan registrator za vas? Tako da možete da dizajnirate posebno lep i jedinstven personalni poklon. A naša štamparija može da odštampa i do 250 registratora sa izabranim motivima. Kreiranje vaših registratora je tako lako u Easyprint-u!