Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Razglednice

0
Prijavite se
no image
no image
no image

Dizajnirajte razglednice onlajn

Razglednice su savršene da na elegantan i primamljv način pošaljete nekom pozdrav, pozivnicu ili informacije o kompaniji. Lako možete da stvorite interesantne poštanske motive koje će drugi radosno primiti. Easyprint će vam olakšati onlajn dizajniranje i štampanje razglednica.


Razglednice štampamo za vas u 4 različite veličite, a mogu biti položene (horizontalne) ili vertikalne (uspravne). Klasični format je veličine 105 x 148 mm (A6). Na primer, razglednice sa odmora se često šalju na papiru ove veličine. U ovoj veličini se obično štampaju i umetničke razglednice. Ukoliko razglednica predstavlja reklamnu poštu za vašeg klijenta ili pozivnicu, idealne su razglednice veličine 105 x 210 mm (DL) ili 125 x 235 mm, koje tačno odgovaraju klasičnim dugim kovertama. Sve Easyprint razglednice mogu biti dizajnirane i štampane jednostrano ili dvostrano. Cela površina je dostupna za dizajniranje. Ukoliko se razglednica šalje bez koverte, prilikom dizajniranja treba da imate u vidu i odgovarajući prostor za adresiranje.


Dizajnirajte sami svaki detalj na vašoj razglednici

Uz alatku FreeDesign možete da postanete sam svoj dizajner razglednica za tili čas. Dizajniranje vaših razglednica je lako i nije potrebno nikakvo predznanje. Ne treba vam ni specijalan program, možete da počnete odmah! I najmanji detalj na vašim razglednicama možete sami da dizajnirate. Onlajn alatka vam nudi i veliki izbor fontova, tako da pripremljeni tekst možete da štampate na vašim razglednicama. Prostor za tekst može da bude umetnut na razglednice i možete da ga koristite kad god vam treba.

Dodatak tipografiji su odabir boja slova i smer pisanja. Da li biste želeli da izaberetie specijalnu boju za pozadinu? To ne predstavlja nikakav problem alatki FreeDesign. Ukoliko vam je već poznata šifra boje, samo treba da je unesete u polje namenjeno za to. I eto, u trenutku je umetnuta željena boja za vašu pozadinu. A možete i jednostavno da probate koja kombinacija boja je za vas najbolja.

Kada su u pitanju fina podešavanja za vaše razglednice, znajte da alatka FreeDesign u ponudi ima veliki izbor sjajnih dizajn šablona sa fotografijama. Poređajte ih prema prema prilici ili temi kako biste brzo i lako pronašli fotografiju koja vam odgovara u moru raznovrsnih varijanti. Naravno, uvek možete da otpremite vaše fotografije za tili čas i umetnete ih u šemu razglednice. Vaše individualne razglednice možete da dorađujete koliko god želite jer je alatka FreeDesign potpuno besplatna za korišćenje. Svi šabloni i alatke za dizajniranje su besplatni, vi samo plaćate štampanje. Tako lako!

Ukoliko želite da dizajnirate razglednice na kojima koje će vaši klijenti, prijatelji ili rođaci kasnije da pišu i da ih šalju, za tako nešto je idealan hromo papir. Zadnja strana razglednice nije premazana tako da se na njoj može pisati standardnim hemijskim olovkama. Da bi vaš dizajn na prednoj strani razglednice zasijao u punom sjaju, možete da je presvučete sjajnom ili mat folijom.


Male ili velike količine – sa Easyprint-om sve je moguće

Ukoliko vam je potrebna razglednica za samo jednu osobu, to nije problem u Easyprintu-u. Možemo da odštampamo i samo jednu individualno dizajniranu razgledncu. Naravno, za vašu kompaniju možemo da odštampamo i do 10.000 primeraka na istom kvalitetu papira i štampe.


Samo napred i dizajnirajte vaše sopstvene razglednice!

List sa podacima