Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Prekretnica poster

no image

no image

no image

no image

Dizajniranje milestone postera na mreži

Koncerti, sajmovi, bioskopi za snimanje ili predavanja i danas se najavi plakatom ili plakatom. Ako želite da skrenete pažnju na važan događaj, laka štampa vam omogućava da kreirate postere i postere na mreži.


Štampamo vaše postere ili postere u četiri različita formata. Ukoliko želite da najavite događaj na univerzitetu na crnoj tabli ili lepite postere na vratima seminara, preporučuje se format DIN A3 (297 x 420 milimetara). Ukoliko imate više slobodnog prostora ili biste želeli da napravite lep poster za uređenje zida, trebalo bi da odaberete najmanje A2 (420 x 594 milimetra). Ako vaša reklama treba da izgleda savršeno, din A1 poster (594 x 841 milimetar) je savršen. Možemo da odštampamo vaše motive, informacije, objave ili poruke u uspravnom ili položenom formatu.


Lako dizajnirajte postere ili postere sami na internetu

Bliži se sledeći događaj i zaista želite da imate odštampane postere za njega, ali još uvek nema dizajna? Onda ne morate da paničite, ali pokrenete FreeDesign alatku iz Easyprint-a. Ovo vam omogućava da radite na posterima na ekranu bez skupih programa za uređivanje slika i intuitivno. Pomoću samo nekoliko klikova možete da otpremite sopstvene motive, grafike ili ilustracije i dodate tekst. Isto tako je lako promeniti boju pozadine vaših postera. Možete izabrati između celog spektra boja sa svim posredničkim tonovima!

Ako vam je i dalje potrebna inspiracija za dizajn, na raspolaganju vam je ogroman izbor predložaka fotografija. Besplatne slike su tematski saveznik i sortirane po prilici. Jednostavno birate šta vam je potrebno u smislu slikanja. Grafika se zatim umeće optimizovano za vaš poster ili poster format!


Odaberite papir jednim klikom da bi se uklopio u predviđenu upotrebu

Posteri su danas još uvek jednostavni i genijalni alati za oglašavanje na otvorenom. Želite li da promovišete događaj ili događaj na litografiji stubova ili u odgovarajućim oblastima? Onda bi trebalo da se opredelite za affichenpapier. To omogućava da vaši posteri budu "zalepljeni" lepkom. Zahvaljujući plavim leđima, ništa ne sija i možete jednostavno da se držite drugih postera.

Štampa je kod nas moguća od samo jednog komada i može se povećati do 250 komada, na primer za velike događaje!


Načini plaćanja

Плаћање унапред

PARTNER
REFERENCE