Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Preklopne čestitke

0
Prijavite se
no image
no image
no image

Dizajnirajte preklopne čestitke/pozivnice onlajn

Da biste poslali elegantnu pozivnicu ili čestitku, ne morate više da obilazite prodavnice u potrazi za njima. Jer u Easyprint-u vaše čestitke i pozivnice možete da dizajnirate kroz samo nekoliko klikova. Našu besplatnu alatku možete da koristite bez dizajnrskog predznanja, a dostupan vam je i veliki izbor besplatnih šablona. 


Budimo iskreni. Ko god čuje reč "preklopne čestitke" ne pomišlja da to može biti jedan zanimljiv i maštovit proizvod. Ali to možete da promenite vrlo brzo tako što ćete kreirati personalizovane čestitke. Uz pomoć Easyprint-ove alatke FreeDesign možete da kreirate zaista personalizovane čestitke za svaku priliku. Bilo da vi dizajnirate ili koristite neki od mnogobrojnih kreativnih šablona i besplatnih fotografija, vaša pozivnica ili čestitka biće nešto sasvim drugačije. Za klijente, prijatelje, rođake ili poslovne partnere možete da dizajnirate ozbiljne, neobične, personalne i kreativne čestitke/pozivnice za raznovrsne prilike i to za tili čas. Možete da ih doterujete koliko vam volja, jer ne plaćate dizajn već samo štampanje pozivnica.


Kreirajte onlajn preklopne čestitke i pozivnice za bezbroj prilika i dešavanja

Rešili ste da ove godine vašim vernim kupcima pošaljete lepo dizajniranu novogodišnju čestitku? Ili želite da iznenadite vaše prijatelje i rođake novogodišnjom čestitkom sa slikom članova porodice, koju ste sami dizajnirali? Ili ste se tek venčali i želite da se zahvalite vašim gostima na savršen način? Već na osnovu ova tri primera možete da zaključite da su mogućnosti kreiranja preklopnih pozivnica/čestitki neiscrpne. Dobra stvar u vezi sa tim je to što uz Easyprint možete da pustite mašti na volju. Nudimo vam veliki izbor lepo dizajniranih šablona koje možete besplatno da koristite. Plan čestitke je automatski namešten na standardnu veličinu od 105 x 210 mm, a položaj može biti horizontalni ili vertikalni. Ovaj format je izuzetno praktičan, jer čestitka savršeno staje u standardnu kovertu. Tako je lako slati personalizovane preklopne čestitke.


Izaberite pravi papir za vaše preklopne čestitke i pozivnice

Ako odaberete sjajni ili mat kunstdruk papir težine 350 g/m², dobijate jeftiniju varijantu koja je dobra za štampanje fotografija. Mat verzija čini spoljnu stranu atraktivnom, npr. kada su u pitanju rođendanske pozivnice. Ako želite da čestitke/pozivnice budu posebno elegantne, onda vam preporučujemo premazni premijum karton težine 400 g/m². Ofset papir gramaže 350 g/m² karakteriše visoka neprozirnost i belina, a na njemu se može pisati olovkom, tako da je odličan izbor ukoliko želite da ih lično potpišete. Za klijente koji brinu o zaštiti životne sredine izdvojili smo poseban eko-frendli reciklirani papir težine 300 g/m², koji je dobitnik sertifikata Plavi anđeo (Blue Angel). To je posebno pozitivno za klijente koji vode računa o zaštiti životne sredine, pogotovo kada su u ptanju velike pošiljke.


Preporučujemo vam i naše opcije finalne obrade (finiš). Posebno spoljne stranice vaših preklopnih pozivnica/čestitiki mogu da dobiju svetlucav utisak sa našim sjajnim premazom ili sjajnom folijom, tako da izgledaju još elegantnije. Ukoliko je čestitka/pozivnica presvučena mat folijom, postaje posebno sofisticirana, a sjaj doprinosi posebnoj živahnosti.


Onlajn kreirajte i štampajte vaše preklopne pozivnice/čestitke u količinama od najmanje jednog primerka

Mi smo moderna štamparija sa fleksibilnim kapacitetima. Tako da možemo da odštampamo i samo jednu preklopnu pozivnicu/čestitku, ali i 1000 komada po narudžbini. Vi svakako dobijate na odličnom kvalitetu štampanja po povoljnim cenama, nebitno za koju količinu se odlučite. Ubedili smo vas? Onda počnite odmah i dizajnirajte vaše preklopne kartice onlajn uz pomoć alatke FreeDesign. Mi ćemo se profesionalno pobrinuti za njihovo štampanje. Osim toga, ukoliko vam čestitke/pozivnice trebaju za kratko vreme, samo treba da odaberete opciju prioritetnog štampanja, koja je dostupna uz doplatu.

Spoljašnje stranice
Unutrašnje stranice