Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Pozivnice

0
Prijavite se
no image
no image
no image

Dizajnirajte pozivnice onlajn

Bliži se velika žurka ili događaj i vi želite da vaše goste pozovete sa stilom? Sa Easyprint-om onlajn možete da kreirate vaše profesionalne i atraktivne pozivnicei da izaberete neki od različitih tipova papira za štampanje i finiša.


U Easyprint-u su vam za izradu pozivnica na raspolaganju 4 tipa papira. Kunstdruk papir sa premazom je težine 350 g/m² i obećava atraktivne rezultate i sjajnu reprodukciju boja. Ukoliko želite da vaše pozivnice izgledaju posebno prefinjeno, preporučujemo premijum karton sa premazom, težine 400 g/m². Ukoliko kasnije želite da personalizujete vaše pozivnice koristeći vaš štampač (ukoliko on to podržava), trebalo bi da odaberete ofset papir težine 350 g/m². Klijenti koji brinu o zaštiti životne sredine mogu da odaberu reciklirani beli papir težine 300 g/m², koji je dobio sertifikat Blue Angel (Plavi anđeo). Svi papiri mogu biti mat ili sjajni. Ukoliko ne odaberete drugačiji finiš za vaše pozivnice, efekat sjaja će doprineti njihovom veoma elegantnom izgledu.

Pozivnice štampamo u horizontalnom ili vertikalnom položaju papira formata: A6 (105 x 148 mm), DL (105 x 210 mm) i A5 (148 x 210 mm). DL pozivnice su posebno praktične jer pozivnice možete da šaljete u standardnoj dugoj koverti.

Zanimljivo je i to da sve pozivnice koje vi dizajnirate mogu da budu plastificirane PVC-om. Ovakva plastifikacija stvara lep efekat, bilo da odaberete mat, sjajnu, platnenu ili softtouch (efekat somota) plastifikaciju. Dok su sjajna i mat plastifikacija lepe na pogled, softouch i platnena tekstura omogućuju da vaše pozivnice budu posebno prijatne na dodir.


Kreirajte lako onlajn lepe pozivnice

Da li oduvek izbegavate profesionalne pozivnice jer se ne usuđujete da ih dizajnirate? Onda treba da probate našu besplatnu alatku FreeDesign i to odmah. Ona vaše dizajniranje čini jednostavnim. Ne morate da imate skupe programe za grafičko dizajniranje, predznanje ili druge specijalne programe. Jednostavno pokrenite alatku FreeDesign, izaberite željeni format za vaše pozivnice i započnite dizajniranje istog momenta. Ova alatka je momentalno shvatljiva i omogućuje vam pristup hiljadama besplatnih šablona i grafika. Možete da napravite polje za unos teksta isprobavajući brojne fontove i boje fontova, a možete i da umetnete vaše slike u dizajn i kreirate savršenu pozivnicu. Takođe, možete da sačuvate i uporedite verzije koje ste napravili. Kada odlučite koja verzija vam se najviše sviđa, možete je odštampati kod nas. Sve alatke za dizajniranje i svi šabloni su besplatni, vi samo plaćate štampanje.


Kreirajte pozivnice za mnoge različite prilike

Pozivnice se štampaju za raznolike prilike i svečanosti. Ukoliko ste preduzetnik, naša ponuda za štampanje pozivnica je odlična ukoliko želite da uputite specijalnu promociju vašem klijentu. Naravno, pozivnice mogu biti i za neku narednu zabavu ili događaj koji organizuje kompanija, za venčanje ili rođendan. Naši klijenti mogu da koriste alatku FreeDesign kako bi kreirali savršenu pozivnicu za bilo koju priliku, krštenje, venčanje, slave, rođendane, Božić, Vaskrs ili porodična okupljanja. Na nas možete da se oslonite kada je u pitanju visokokvalitetna štampa u CMYK režimu. Prednost: možete da ubacite vaše fotografije, dizajne i tekstove i računate na visoki kvalitet boje u svakom trenutku.

Sada možete da odštampate i do 1000 pozivnica visokog kvaliteta i da ih dizajnirate onlajn uz Easyprint.

Osim toga, uz pomoć alatke FreeDesign možete i da kreirate kartice zahvalnosti ili novogodišnje čestitke.