Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Pozdravne čestitke

no image

no image

no image

Dizajnirajte pozdravne čestitke onlajn

Šta je SMS poruka ili imejl u poređenju sa pravom čestitkom od papira? U Easyprint-u možete lako da dizajnirate čestitke po vašoj meri i to onlajn, mi ćemo ih odštampati, a vi iznenaditi vaše prijatelje, porodicu ili klijente.


U Easyprint-u čestitke možete da kreirate u 4 formata. Standardni format je A6 (105 x 148 mm). Ukoliko se čestitka šalje u dugoj koverti, onda je za vas amerikan format DIN - duga (105 x 210 mm). Kako bi vaše čestitke imale poseban šarm, možete da ih dizajnirate u maksi veličini (125 x 235 mm). Čestitke u A5 (148 x 210 mm) su nešto šire, ali su kraće.


Bez obzira na format, mi vaše čestitke možemo da štampamo u vertikalnom ili horizontalnom položaju. Osim toga, možete da birate da li želite da dizajnirate prednju stranu ili obe strane. Ukoliko se odlučite za jednostrano štampanje, leđa čestitke ostaju prazna što znači da vam ostaje dosta prostora za pisanje pozdrava ili lične poruke.


Kada je u pitanju papir, na raspolaganju vam je 5 opcija. Standardna opcija je premijum foto papir težine 350 g/m². Premijum foto karton ima debljinu od 400 g/m² i izgleda još elegantnije. Naš hromo karton je izuzetno prefinjen. Malo je tanji, jer mu je debljina 300 g/m². Ukoliko želite kasnije da doštampate nešto na vaše čestitke (da dodate iste poruke na gomilu čestitki), npr. da unesete adresu, trebalo bi da odaberete ofset papir. On ima nešto veću gramažu – 400 g/m². Oni koji brinu o zaštiti životne sredine u Easyprint-u mogu da odaberu reciklirani papir od 300 g/m². Svi papiri su dostupni u sjajnoj i mat varijanti.


Presvlačenje PVC folijom je preporuka za čestitke. Laminacija čestitke se vrši mat ili sjajnom folijom, što ovaj proizvod ne čini samo lepšim, već i stabilnijim. Kako biste dostigli dodatni efekat pod prstima, savetujemo vam presvlačenje soft-touch ili platnenom folijom.


Kreirajte čestitke onlajn u vašem dizajnu kroz samo nekoliko klikova

Nemate fotografiju ili grafiku pri ruci? Nema problema. Samo pokrenite alatku FreeDesign i krenite u dizajniranje vaših čestitki. Videćete kako je lako. Ne treba vam skup program za uređivanje slika niti predznanje. Alatka je laka za razumevanje i može da se koristi odmah.


U uređivaču teksta možete da unesete tekst i odgovarajuću vrstu, veličinu i boju fonta, kao i da ga postavite na poziciju koja vam se dopada. Vaše fotografije možete takođe da otpremite uz pomoć programa.


Ukoliko želite da kompletirate vaš dizajn, možete da koristite Easyprint-ovu ogromnu bazu sa slikama. Alatka FreeDesign, šabloni i slike mogu da se koriste besplatno. Prepustite mašti na volju!


Čestitke za brojne prilike, kao što su rođendani, Božić i specijalne ponude

Uz pomoć alatke FreeDesign ne dizajniraju samo privatna lica čestitke, već i kompanije. Praktične čestitke su prigodne za venčanja, rođendane, Božić, ali i za čestitke koje šalje jedna kompanija. Zbog toga mi štampamo kako u malim, tako i u velikim količinama.


Zahvaljujući visokom kvalitetu proizvoda, čestitke su idealne kako za privatne, tako i u poslovne svrhe. Čak i kad su u pitanju velike narudžbine, naša štamparija lagano postiže sve. Mi možemo da odštampamo do 10.000 čestitki po narudžbini.


Kreirajte vaše čestitke onlajn sada i dozvolite Easyprint-u da ih odštampa za vas, sve po odličnoj ceni i u vrhunskom kvalitetu!


Želite li da dizajnirate još proizvoda onlajn? Onda kreirajte razglednice ili preklopne čestitke u vašem dizajnu i sa vašim fotografijama. Uz allatku FreeDesign sve je lako!