00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Pozadine za pametne telefone

Osmeh na lice svaki put kada pogledate svoj pametni telefon. Kako to radiš? Sa svojim ličnim tapetama, koje možete lako kreirati pomoću našeg alata za dizajn. Na taj način, sve što volite uvek vam je pred očima.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Pozadine za pametne telefone-Šabloni za prilike

Sami kreirajte, preuzmite i koristite slike za pozadinu ekrana za svoj mobilni telefon

Savremeni mobilni telefoni su tako dizajnirani da sve više liče jedan na drugi. Međutim, Vaš mobilni može biti jedinstven ako kao pozadinu na ekranu postavite neku sasvim personalizovanu sliku. Ako ste mislili da su Vam za to potrebni skup softver i opsežno poznavanje principa dizajniranja, imamo dobre vesti za Vas: Ovde možete da dizajnirate pozadinu za svoj pametni telefon koja će biti u potpunosti u skladu s Vašim željama.

Vaša personalizovana pozadinska slika za mobilni telefon

Za kreiranje pozadinske slike za mobilni nisu potrebne nikakve velike pripreme. Sve što Vas od Vašeg individualnog dizajna deli jeste samo besplatna registracija na ovoj stranici. Nakon toga Vam na raspolaganju stoji ova alatka za dizajniranje. Možete da ih koristite za svoj mobilni telefon ili da ih prema želji pošaljete recimo nekom prijatelju.


Zanimljiva ideja je i pozadinska slika s motivima Vaše kompanije. Sliku za pozadinu ekrana Vašeg službenog telefona možete ukrasiti korporativnim dizajnom.

Lako kreirajte profesionalne slike za pozadinu ekrana svog pametnog telefona

Dizajniranje slike za pozadinu ekrana Vašeg pametnog telefona će Vam sasvim lako ići od ruke uz našu besplatnu FreeDesign alatku. Ovo možete da radite kako na računaru tako i na svom pametnom telefonu. Dovoljno je samo par klikova i stvorićete savršenu pozadinu s Vašim slikama, crtežima ili natpisima. Idealno se prilagođava ekranu Vašeg mobilnog telefona. Za obogaćivanje Vaših kreativnih ideja, na raspolaganju Vam stoje i brojni besplatni šabloni. Njih možete u tren oka da personalizujete i stvorite sasvim lično, malo, digitalno umetničko delo. Isprobajte i kreirajte pozadinu za svoj pametni telefon onako kako Vam je srcu drago.