00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Posteri

Posteri se vide i izdaleka, a idealni su za kratkotrajne reklamne kampanje i skeću pažnju na reklamiranje vaših događaja.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Posteri-Šabloni za brnaše

Dizajnirajte postere onlajn

Još uvek se koncerti, sajmovi, filmovi ili seminari promovišu na klasičan način - na posterima. Ukoliko želite da skrenete pažnju na neki važan događaj, uz Easyprint možete onlajn lako da kreirate postere.


Štampanje je moguće u količinama od samo 1 postera, pa sve do 500 postera za veće događaje!

Plakati u raznim formatima

Vaše postere štampamo u 4 različita formata. Ako želite da promovišete neki događaj na fakultetskoj tabli za oglašavanje ili da zalepite postere na vrata gde se održava seminar, onda je za vas idealan format A3 (297 x 420 mm). Ukoliko imate više dostupnog prostora za kačenje ili želite da napravite lep poster kojim biste ukrasili zid, onda treba da odaberete bar format A2 (420 x 594 mm). A ako želite da vaša reklama izgleda savršeno, poster veličine A1 (594 x 841 mm) bi bio sjajan izbor. Mi možemo da odštampamo vaš dizajn, informacije, obaveštenje ili poruke u položenom (horizontalnom) ili uspravnom (vertikalnom) položaju.

Vaše postere dizajnirajte lako onlajn

Bliži se naredni događaj za koji želite da odštampate postere, ali još uvek nemate dizajn za njih? Bez panike. Samo pokrenite alatku FreeDesign tool na veb-sajtu Easyprint. Ova alatka vam pomaže da neposredno popravite vaše postere na ekranu, bez korišćenja skupih programa za uređivanje. Kroz samo nekoliko klikova možete da otpremite vaš dizajn, grafiku ili ilustracije i dodate tekst. Jednako lako možete da promenite i boju pozadine vaših postera. Izaberite neku od širokog spektra boja sa svim svojim međutonovima!


Ukoliko vam i dalje treba inspiracija za dizajn, možete da se oslonite na veliki izbor foto šablona. Besplatne fotografije su poređane prema temi i prilici. Samo treba da odaberete fotografiju koja vam treba. Grafike će potom biti unete i optimizovane za vaš poster ili format postera!

Odaberite vaš papir uz nekoliko klikova

I dan-danas su posteri jednostavno i efikasno sredstvo oglašavanja na otvorenom. Da li želite da izreklamirate vaš događaj na stubovima za postere ili na odgovarajućim površinama na otvorenom? Onda bi trebalo da odaberete "poster papir". Tako, vaši posteri se jednostavno mogu obložiti lepkom i lepiti na bilo koju odgovarajuću ravnu površinu. I zahvaljujući plavoj boji na pozadini papira ovi posteri nisu providni, tako da možete da ih lepite preko drugih postera.