Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Poster table

0
Prijavite se
no image
no image
no image

Dizajnirajte poster table onlajn

Poster table možete da koristite za reklamno oglašavanje ili kao fiksne bilborde. Bilo da se postavljaju na dešavanjima ili na gradilištima, unutra ili napolju, uz pomoć Easyprint-a poster table možete da dizajnirate onlajn i da ih štamapte u različitim dizajnima.


U Easyprint-u poster table možete da dizajnirate u 10 različitih veličina. Nudimo i veoma specijalan format u veličini od 110 x 510 mm. Ove table odgovaraju nosačima automobilskih tablica i odlične su za auto kuće i dilere automobila generalno. Naš najmanji format za panele je 200 x 300 mm, a naša najveća tabla je 841 x 1189 mm (A0) i dobra je za oglašavanje na velikim događajima. Nudimo vam i još 2 veličine: A2 (420 x 594 mm) i A1 (594 x 841 mm). Kvadratne poster table mogu biti veličine 500 x 500 mm ili srednjih veličina kao što su 300 x 450 ili 600 x 800 mm, tako da pokrivemo veliki spektar veličina.


Vaše poster table štampamo u horizontalnom ili vertikalnom formatu

Prilikom štampanja koristimo CMYK režim od 4 boje. Tako se dobija najbolji mogući kvalitet, a možete da štampate skoro bilo šta. U zavisnosti od izabranog materijala, štampanje je moguće i u CMYK + bela boja, npr. na pleksiglasu ili aludibondu.


Poster table mogu biti leksan table od polipropilena, što ih čini pogodnim kako za unutrašnju, tako i spoljašnju upotrebu. Alubond table su takođe dostupne. Ovi proizvodi su posebno čvrsti i otporni na vremenske uslove, tako da su idealni npr. za kačenje na spoljnim zidovima. Ako izaberete znak od pleksiglasa XT, dobijate materijal od akrilika koji je otporan na vremenske prilike i takođe može da se koristi napolju i unutra. Poster table od lagane i čvrste pene (forex) su za unutrašnju upotrebu.


Posle štampanja možemo da zaobličimo ivice vaše poster table. Možete i da izaberete opciju bušenja rupica u uglovima tako da možete vrlo lako da ih okačite. Praktični dodaci uključuju vakuum kapice, sponu za kačenje ili nosače od nerđajućeg čelika. Vi u konfiguratoru samo treba da odaberete dodatke koje želite da uključite.


Dizajnirajte poster table sa vašim logoom i tekstom onlajn i bez pomuke

Uz pomoć Easyprint-ove alatke FreeDesign možete da kreirate poster table sa vašim logom i tekstom za tili čas. Ne treba vam dizajnersko znanje niti vaš program. Dovoljno je da pokrenete alatku FreeDesign i pratite korake. Otpremite vaše slike u nacrt za nekoliko trenutaka ili dodajte slogane i tekst uz pomoć uređivača teksta. Svi uređivači su laki za korišćenje i shvataju se za tren oka, čak i ako nemate nikakvo predznanje.


Ukoliko vaše poster table želite da učinite još profesinalnijim uz pomoć grafičkih elemenata, dovoljno vam je da pristupite Easyprint-ovoj besplatnoj bazi sa mnogo slika. Tamo ćete pronaći brojne grafike, ilustracije, sličice (clipart) i pozadine, i sve to poređano prema tematici i prilici tako da možete lako da pronađete šta vam treba.


Poster table za ogašavanje kompanije, reklamu, obaveštenje i još mnogo toga

Bilo da se radi o narednoj izbornoj kampanji, promociji nekog događaja ili o dizajnu za individualno korišćenje u poslovnim prostorijama, ispred prodavnice ili za postavljanje na vašim zgradama, ove poster table imaju široku namenu. Promovišite vašu uslugu, zvonite na sva zvona o vašoj prodavnici, poboljšajte sliku o vama! Uz Easyprint možete da napravite savršenu plakat-tablu: uz pomoć vaših ideja pustite mašti na volju i kreirajte poster tablu kakvu želite!


Kreirajte vaše poster table onlajn sada i dopustite Easyprint-u da ih odštampa u vrhunskom kvalitetu! Možete da naručite najmanje 1 komad, a najviše 50 komada po porudžbini.


Da li biste želeli da dizajnirate još proizvoda za štampanje? Onda počnite odmah i dizajnirajte nalepnice (stikere), flajere ili roll up banere i to uz pomoć alatke FreeDesign!