Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Postavite kartice/brojeve

no image

no image

no image

no image

Dizajniranje kartica/brojeva mesta na mreži

Flajeri su verovatno najsvestraniji proizvodi za štampu ikada. Bilo kao reklamni letak, letak za pozivnice ili list sa informacijama o proizvodu, letak na rasklapanje dostupan je u različitim verzijama u veoma različite svrhe. Pomoću Easyprint-a možete dizajnirati svoje flajere na internetu i jeftino ih odštampati.


Šta bi bila vernisage bez flajera koji skreće pažnju na program unapred? Koliko posetilaca bi došlo na vaš koncert da pre toga nisu podeljeni koncertni flajeri? A koliko perspektiva za vaš proizvod možete da dostignete bez flajera? Vidite, kao preduzetnik, umetnik ili vlasnik prodavnice, ne možete da zaobiđete flajer kao medijum za reklame. Ako ste uvek oklevali sa štampanjem flajera jer je to bilo previše komplikovano za vas, još uvek niste znali Easyprint. Pomoću našeg FreeDesign alata možete kreirati sopstvene flajere online u roku od veoma kratko vreme bez ikakvog prethodnog znanja i bez posebnog softvera, koji ne samo da su jeftini, već i izgledaju odlično!


Dizajn letaka na mreži počinje izborom formata

U programu Easyprint imate sedam različitih veličina u uspravnom ili položenom formatu koje možete odabrati za štampanje flajera. Ukoliko želite da pošaljete svoje reklamne flajere ili da koristite falzflyers za pozivnice za venčanje poslate putem pošte, dostupni su flajeri u DIN Langu. Format meri 105 x 210 i savršeno se uklapa u komercijalno dostupne dugačke koverte.

DIN-A5 flajeri u 148 x 210 milimetara su veoma zgodni. Na primer, mogu da se koriste kao propratni sadržaji za distribuciju na ulici. Baš kao i veliki flajeri u A4, ovi letači na rasklapanje su pogodni za umetanja u kartice menija ili za umetanja u kutije za isporuku.

Bez obzira na format, možete da dizajnirate do šest stranica flajera na rasklapanje na mreži. Uzgred, presavijanje flajera znači da se papir prvo štampa u celosti, a zatim presavija u zavisnosti od vašeg odabira. Ali ne brini za preklop. Alatka FreeDesign vam pokazuje na šta treba da gledate prilikom primene motiva za štampanje.


Lako dizajnirajte sopstveni letak na rasklapanje za svaku priliku

Naš FreeDesign alat je jednostavan za korišćenje. Ne treba vam neko posebno prethodno znanje i možete odmah da počnete. Nabavite inspiraciju za dizajn flajera sa mnoštvom dezena! Jasno smo sortirali atraktivne predloške dizajna za vas. Sve što treba da uradite je da odaberete željeni raspored. Alatka za dizajniranje automatski prilagođava selekciju izabranom formatu flajera. Takođe možete odabrati neke od mnogih besplatnih fotografija na teme kao što su "kancelarija i administracija" ili "dokolica i fitnes" da začinite flajere. Naravno, ove grafike se takođe mogu kombinovati sa sopstvenom grafikom.


Samo ga isprobaj. Alat je potpuno besplatan!

Načini plaćanja

Плаћање унапред

PARTNER
REFERENCE