Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Poliester narukvice

no image

no image

no image

Dizajnirajte narukvice (wristbands) onlajn

Narukvice se koriste za kontrolu ulaska na događajima, sajmovima ili koncertima. Vaše kontrolne narukvice možete da dizajnirate u Easyprint-u, a mi ćemo ih odštampati prema vašim specifikacijama u odličnom kvalitetu i po razumnoj ceni.


Narukvice-ulaznice sa vašim dizajnom su dostupne u 2 različite veličine. Naše uzane poliester narukvice imaju dužinu od 350 mm i širinu od 11 mm. Naše šire poliester narukvice su 350 x 15 mm. Imaju kopču kojom se kontroliše veličina narukvice. U Easyprint-u možete da birate između robusne aluminijumske kopče i plastične kopče u beloj ili crnoj boji.


Narukvice se štampaju u modelu boja CMYK. Ovaj model sa 4 boje pruža dosta slobode prilikom dizajniranja vaših narukvica. Dizajn se štampa na narukvici sa belom osnovom. Bilo da je u pitanju logo, natpis ili neka druga grafika, možete da pustite mašti na volju!


Vaše narukvice radimo u količinama od najmanje 100 komada po narudžbini, odnosno najviše 1000 po narudžbini. Ukoliko vam je potrebno više od 1000 narukvica-ulaznica, možete da pokrenete novu porudžbinu ili nas kontaktirajte direktno sa željenom količinom.


Dizajnirajte narukvice onlajn, lako!

Svaki detalj na vašoj narukvica-ulaznici možete da personalizujete, kao i da dodate grafike i tekst po vašem ukusu. Uz pomoć naše alatke FreeDesign dizajniranje narukvica je baš lako - ne trebaju vam skupi specijalni programi niti dizajnersko predznanje. Jednostavno odaberite željenu grafiku na vašem kompjuteru i unesite je u alatku FreeDesign. Zatim pozicionirajte sliku na željenu poziciju u šemi. Tekst se takođe lako unosi zahvaljujući jednostavnom uređivaču teksta. U alatki FreeDesign možete da birate između različitih tipova, boja i veličina fontova.


Ukoliko želite da vaše narukvice učinite još profesionalnijim i da ih prilagodite određenom događaju ili prilici, ali nemate pravi materijal za to, ne brinite. Samo pokrenite našu veliku, besplatnu bazu sa slikama kako biste pronašli odgovarajuće slike, ilustracije, pozadine i sličice koje vaše narukvice mogu da učine još jedinstvenijim.


Za laku kontrolu ulaska na događajima i sajmovima

Profesionalno dizajnirane narukvica-ulaznice ostavljaju profesionalan utisak na vašem događaju. Trakice mogu da se koriste kao narukvice za kontrolu ulaska ili kao festivalske narukvice, npr. isključivo za VIP goste ili za kontrolu ulaska u određene zone vašeg događaja. Bilo da se radi o festivalima, sajmovima ili drugm događajima, uz pomoć narukvica-ulaznice koju ste sami dizajnirali kontrola ulaska će proteći glatko, a gosti će imati i suvenir.


Pokrenite aplikaciju FreeDesign sada i počnite da dizajnirate vaše individualne narukvice onlajn. Mi ih štampamo po veoma razumnoj ceni.

Načini plaćanja

Плаћање унапред

PARTNER
REFERENCE