Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Podne nalepnice i stikeri

no image

no image

no image

Dizajnirajte podne nalepnice onlajn

Podne nalepnice su idealne za neobičko reklamiranje na stazama, za usmeravanje posetilaca do štanda na sajmu ili za usmeravanje kupaca do vaše radnje. U Easyprint-u možete da dizajnirate vaše podne nalepnice. Počnite odmah ovde!


Vaše podne nalepnice možete da kreirate u Easyprint-u u 9 različitih formata. Na raspolaganju je 5 DIN formata. Ti formati su od A4 (210 x 297 mm) pa sve do A0 (841 x 1189 mm). Još jedna alternativa su formati B2 (500 x 700 mm) i B1 (700 x 1000 mm). Ukoliko želite da iskoristite zaista veliku površinu na podu za vaše reklamiranje, najbolje je da odaberete nalepnice veličine 1100 x 2800 mm ili 1300 x 3000 mm i da ih za kratko vreme dizajnirate sa vašim dizajnom i slikama.


Za štampanje koristimo PVC foliju debljine 0,2 mm, koja je sa jedne strane samolepljiva. Debljina ovih nalepnica je dovoljna da vaše nalepnice ostanu zalepljene čak i kad ih gaze teška stopala.


Za štampanje se koristi CMYK proces sa 4 boje. To znači da za vašu podnu reklamu možete da koristite fotografije, natpise ili grafike. Ovaj proces omogućuje da nalepnice budu odštampane sa sjajem i dubinom boja.


Dizajnirajte vaše stikere za pod onlajn i uz samo malo truda

U Easyprint-u dizajniranje vaših podnih nalepnica je tako lako. Jednostavno odaberite proizvod u alatki FreeDesign i krenite sa dizajniranjem. Otpremite vaše slike, grafike ili logo u alatku kroz samo nekoliko klikova i postavite ih na željeno mesto u šemu. Koristite uređivač teksta kako biste uneli tekst tamo gde će ostaviti najbolji utisak. Iako vam je na raspolaganju veliki izbor tipova, boja i veličina fontova, mi vam preporučujemo da se ograničite na najviše dve varijante fontova za vaše podne stikere. Ukoliko budete koristili mnogo boja i fontova, izgubiće se jasnoća, a poruka koju želite da prenesete biće ugušena.


Ukoliko vaš dizajn želite da upotpunite i drugim grafičkim elementima, preporučujemo vam našu veliku besplatnu bazu sa slikama. Tamo ćete pronaći brojne ilustracije, šablone i pozadine. Sve grafike su bespltane i poređane su prema temama i prilikama, tako da vrlo brzo možete da pronađete pravu grafiku za vaše nalepnice.


Isprobajte naše različite dizajne sve dok ne budete zaista zadovoljni vašim podnim nalepnicama. Svi vaši pokušaji dizajniranjau u alatki FreeDesign su besplatni.


Reklamiranje koje će vaši klijenti voleti

Podne nalepnice su odlično sredstvo oglašavanja. Ne uznemiravaju nikog, a usto vreme privlače pažnju prolaznika ili potencijalnih klijenata. Zato je važno da dizajn vaših nalepnica bude upadljiv i impresivan.


Ako posedujete radnju u tržnom centru, podne nalepnice su odlične za usmeravanje posetilaca ka vašoj radnji. Ovaj tip reklamiranja je posebno pogodan za radnje koje nisu pozicionirane na udarnim lokacijama.


Dizajnirajte vaše podne stikere onlajn sada, a Easyprint će ih odštampati za vas po sjajnim cenama!


Želite još da dizajnirate? Onda možete da kreirate individualne nalepnice sa vašim motivom, logom ili važnim informacijama, a Easyprint je tu da ih odštampa za vas.

Načini plaćanja

Плаћање унапред

PARTNER
REFERENCE