Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Podmetači

no image

no image

no image

Dizajnirajte podmetače za stolove onlajn

Lepo namešten sto je krucijalan deo dobrog obroka. A zamislite koliko bi tek mogli biti lepi vaši stolovi kada biste ih ukrasili podmetačima koje ste sami dizajnirali. Idealni su za restorane, venčanja, događaje i personalizovane zahteve. A u Easyprint-u možete da ih dizajnirate odmah i lako onlajn!


Papirni podmetači su nešto više od standardnog proizvoda. U Easyprint-u možete da odlučite kako želite da oni izgledaju i koju poruku da prenesu. Ovde postajete dizajner, a čak vam ni ne treba mnogo dizajnerskog znanja ili skupi program za uređivanje. Vaše podmetače štampamo u veličini 297 x 420 mm, na visokokvalitetnom ofset papiru debljine 90 g/m². Papir garantovano odgovara laserskim i inkdžet štampačima i kopir aparatima. Na taj način možete da napravite osnovni nacrt u alatki FreeDesign, a da kasnije na podmetače doštampate individualne poruke. To vam daje više opcija za dizajniranje i kreiranje poruka!


Dizajnirajte vaše papirne podmetače onlajn za tili čas

Uz pomoć Easyprint-ove alatke FreeDesign baš je lako dizajnirati papirne podmetače. Samo otvorite konfigurator i krenite! Dodajte svoje slike, fotografije, grafike ili ilustracije u šablon uz pomoć alatke FreeDesign i samo nekoliko klikova. Cela površina, veličine 297 x 420 je na raspolaganju za vaše kreativne ideje. Ukoliko želite da dizajnirate vaše podmetače za restoran, preporučujemo da na papirni set odštampate logo restorana. Vaš logo, slogani ili neke druge poruke, kontakt podaci i linkovi društvenih mreža mogu da se uključe u bilo koji dizajn. Da li želite neku specifičnu boju za vašu pozadinu? Nema problema. Samo jedan klik u alatki za dizajniranje i na raspolaganju vam je širok asortiman boja. Ako već koristite korporativni dizajn, možete i da unesete specifičnu boju uz pomoć tablice kodova boja u konfiguratoru. Napominjemo da boja može malo da se razlikuje zbog prebacivanja iz RGB u CMYK proces štampanja!

I dalje niste zadovoljni vašim dizajnom? Onda jednostavno uzmite neki od brojnih foto i dizajn šablona koji su potpuno besplatni. Za čas ćete dizajnirati odgovarajuće podmetače za Božić, venčanja, žurke ili vaš mali biznis. Lako ćete pronaći ono što vam treba jer je sve već poređano po temama i prilikama. Savet: smešni i slatki clipart-ovi mogu da učine dizajn još zabavnijim.

Još jedan savet: ne morate da dizajnirate samo prednju stranu vaših podmetača, već i zadnju stranu. To vam ostavlja dosta prostora za kreativnost. Možda neku igricu ili nekakvu bojanku za mlađe goste - svet je vaš!


Papir za štampanje odgovara i kopir aparatima - savršeno za dalje dizajniranje

Konstantno menjate marketinške ideje ili vreme događaja, sezonske poruke ili organizujete događaje sa individualnim temama? Nema problema, papir koji koristimo za vaše podmetače može da se ubaci u bilo koji štampač nakon Easyprint-ovog inicijalnog štampanja. Tako da na vašim podmetačima kasnije možete da doštampate, npr. datume događaja ili specifičnu marketinšku poruku koja se menja od sezone do sezone. Ovi papiri mogu da se doštampaju u standardnim A3 štampačima ili uz pomoć kopir aparata. To vaše podmetače čini idealnim ukoliko želite da odštampate određenu šemu, ali kasnije želite da štampate nedeljne ponude, meni dana ili neki savet za ukusni dezert. Ne samo to, već podmetači mogu u vašem štampaču da budu personalizovani za venčanja ili velike gala večere.

Podmetače koje dizajnirate možete da naručite u količinama od 25 do 250 papirnih podmetača. Opciono, listove lepimo pri vrhu u blokove od 25 ili 50 podmetača za stolove. Možete da naručite do 250 podmetača odjednom. Krenite u onlajn dizajniranje vaših jedinstvenih podmetača već danas, tako je lako!

Načini plaćanja

Плаћање унапред

PARTNER
REFERENCE