Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Platnene torbe

no image

no image

no image

Dizajnirajte platnene torbe onlajn

Hajde da doprinesemo očuvanju planete! Smanjite plastični otpad i pomozite smanjenje uticaja na klimatske promene uz pomoć platnenih torbi koje sami dizajnirate. Platnene torbe se mogu koristiti više puta i pomoći će zaštiti životne sredine, a ujedno promovisati vašu poruku. Izdvojite se dizajnom koji će ljudi viđati opet i opet iznova! Naravno, platnene torbe možete da koristite za oglašavanje bilo koje poruke, a torba dizajnirana sa ljubavlju je ujedno i originalan lični poklon. Najbolje od svega je to što je uz pomoć naših onlajn alatki tako lako kreirati vašu platnetnu torbu sa štampom.


Dugo su bile popularne kao promotivni poklon, ali danas su platnene torbe sa štampom najpre vid borbe protiv plastičnih ambalaža koje utiču na životnu sredinu. Sa našim kul platnenim torbama izbegavajte stvaranje nepotrebnog otpada. Naš savet: dizajnirajte platnene torbe sa božićnim motivima, ili motivima nekog drugog praznika i ovaj Božić ili nečiji rođendan proslavite bez ukrasnih papira za uvijanje - predajte vaše poklone u ovoj baš kul platnenoj torbi koju ste sami dizajnirali! Ovo će sigurno da obraduje ekološki nastrojene prijatelje ili rodbinu. Imate malo preduzeće? Onda možete da štampate i na desetine torbi sa vašim logom za vaše klijente - sačuvaćete na materijalu za pakovanje, a vaši klijenti će u isto vreme dobiti izdržljiv i popularan predmet za svaki dan i sa vašom reklamom u njihovim rukama!


Dizajniranje torbe je dečja igra

Čak iako niste grafički umetnik ili dizajner, možete lako da kreirate vaš personalni dizajn, jer je naša onlajn alatka na raspolaganju i pomoći će vam korak po korak. Najpre odaberite boju vaše platnene torbe. Ukoliko želite da naglasite ekološku stranu ove torbe, najbolji izbor je platnena torba koja nije obojena. A ako želite jednostavnu torbu, odaberite belu ili crnu boju. Torbe koje zaista privlače pažnju su zelena, plava, crvena i žuta. Bilo da je za vašu poslovnu aktivnost, društvenu grupu, događaj ili klub, platnene torbe sa vašom porukom su savršen način da vašu poruku prenesete na zabavan i eko-frendli način.

Igrajte se sa bojom vaše torbe dok je dizajnirate! Npr. logo ili grafički elementi mogu biti odštampani u kontrasnoj boji. Tako će vaša torba privući maksimalnu pažnju. Ukoliko volite nežnije varijante, motiv možete da odštampate u istoj porodici boja u kojoj je vaša torba (npr. crvena) - pustite mašti na volju i probajte različite dizajne. U Easyprint-ovoj onlajn alatki za dizajniranje možete da postavite i pomerate po ekranu vaše slike, fotografije i grafike na torbi. Tako ćete potpuno iskoristiti prostor za štampanje. Prilikom dizajniranja torbe imajte u vidu da se boje na ekranu mogu malo razlikovati od boja na završnom proizvodu!


Besplatni šabloni za torbe koje sami dizajnirate

Imate ideju za vašu torbu, ali vam nedostaje odgovarajuća tema? Nema problema, samo pregledajte našu bazu sa slikama. Tu ćete pronaći slike, simbole, grafike za pozadinu i sličice, sve to lepo poređano prema različitim prilikama i kategorijama. Još nešto važno nismo pomenuli: svi šabloni su potpuno besplatni!

Naravno, na torbe možete da odštampate i samo neki zvučni natpis, neki moto na torbi, od klasičnih: "Platno umesto plastike" ili nekih izazovnih natpisa poput "Ljubi me brzo, žurim", ali i simbola u obliku srca i viceva. Sve je moguće!

Da li ste prodavac vina? Zapakujte proizvode koje su kupili vaši klijenti u platnenu torbu sa vašim logom na jednoj strani i možda sloganom "Život je suviše kratak da bih pio loše vino" na drugoj! Mi štampamo na jednoj ili obe strane - kako vaš dizajn to dozvoli. Inače, vrlo je važno da debljina linija na vašem dizajnu bude najmanje 0,5 mm. Fontovi moraju biti veći od 11 tačaka kako bi završni proizvod bio čitljiv.


Torbe sa štampom od vrhunskog materijala

Naše torbe su veličine 380 x 420 mm, tako da fascikla lako staje u nju. Torba je idealna i za šoping! Čvrst pamučni materijal je izdržjiv i za veće težine. A ako se torba zaprlja, ne brinite: torbe možete da perete u mašini za pranje veša na 30 stepeni. Jedini izuzetak je mašina za sušenje veša, jer ove platnene torbe mogu biti uništene. Peglanje bez pare je dozvoljeno, ali temperatura ne sme biti visoka i sme da se pegla sa unutrašnje strane; dakle torba se izvrne kod peglanja. Samo napred i dizajnirajte vaše torbe lako i onlajn u Easyprint-u!

Načini plaćanja

Плаћање унапред

PARTNER
REFERENCE