Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Plastične kartice

no image

no image

no image

Dizajnirajte plastične kartice onlajn

ID kartice i članske kartice su deo naše svakidašnjice, bilo da ih koristimo u teretani, na poslu ili koncertima. U Easyprint-u možete da dizajnirate vaše plastične kartice onlajn, a mi ćemo ih odštampati po veoma razumnim cenama.


Na karticama od vrhunske plastike profesionalno štampamo logo, motive i dizajne. Format kartica je 85,6 x 54 mm što odgovara veličini standardne platne kartice. Individualno dizajnirane plastične kartice staju komotno u bilo koji novčanik ili držač za kartice. Praktične kartice mogu da se koriste na brojne načine, a za vaše klijente ili radnike stvaraju dodatnu vrednost. U našoj modernoj štampariji možemo da odštampamo manje količine od 25 kartica, ali i veće porudžbine do 500 plastičnih kartica. 


Dizajnirajte lako profesionalne plastične kartice onlajn 

Samostalno dizajniranje porfesionalnih plastičnih kartica nikad nije bilo lakše. Samo pokrenite našu alatku FreeDesign i bacite se u dizajniranje kartica na ekranu. Na raspolaganju je veliki izbor besplatnih foto šablona, koji su već poređani po temama za vas. Tako, npr. ako želite da kreirate članske kartice za vaš sportski klub, inspirišuće motive možete da pronađete u sekciji Sport i fitnes. Ukoliko vam je potreban nacrt za VIP ulaznice za koncerte, najbolje bi bilo da pogledate sekciju Umetnost i kultura. Osim lepih foto motiva, u onlajn konfiguratoru možete da pronađete i raznovrsne pozadine. Takođe, kako biste ulepšali vašu karticu, dovoljan je jedan klik i pred vama se otvara veliki izbor sličica (cliparts).

Odlčna stvar za vas je to što su naši šabloni sa dizajnom potpuno besplatni i prilagođavaju se savršeno izabranom formatu vaših kartica. Ne treba vam predznanje iz veb dizajna, samo treba da pokrenete alatku FreeDesign, tako je lako! Ukoliko već imate vaše šablone, logo ili dizajn, možete lako da ih otpremite u nacrt.

Sa vašim motivima i besplatnim šablonima iz Easyprint-a možete da istražite lako vašu kreativnu stranu. Obe strane plastične kartice mogu da se štampaju, samo odaberite dizajn za obe strane. Sve alatke za dizajniranje su potpuno besplatne, bez obzira koliko puta ih koristite - samo plaćate štampu.


Za šta šta sve možete da koristite plastične kartice koje ste sami dizajnirali?

Praktična stvar u vezi sa plastičnim karticama je njihova široka primena. Ove jednostavne, ali efikasne kartice se često koriste kao ID ili lojalti kartice. A ako se doda potpis odgovarajućom olovkom, kartica je odlična za zvaničnu identifikaciju pri kontroli ulaska.

Plastične kartice mogu da se koriste i kao članske kartice. Uz pomoć alatke FreeDesign možete da unesete vaš logo ili slogan u nacrt uz samo nekoliko klikova i tako kreirate savršenu člansku kartu za klubove, sportske klubove ili teretane - gde god je neophodna identifikacija. Članske kartice na kojima je logo kluba zaista izgledaju profesionalno. U Easyprint-u možete da kreirate kartice za vaš klub za tili čas. Spremni? Onda pokrenite aplikaciju i bacite se u onlajn dizajniranje vaših plastičnih kartica!

Насловна страна
Задња страница
Načini plaćanja

Плаћање унапред

PARTNER
REFERENCE