Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Pečati

0
Prijavite se
no image
no image
no image

Dizajnirajte pečate onlajn

Stavite vaš pečat na nešto, ostavite svoje obeležje - u najboljem smislu te reči! Sa individualno dizajniranim pečatom možete da pečatirate pisma, kreirate personalne vaučere i pozivnice - ili da na koverte koje šaljete lako i brzo stavite vašu adresu pošiljaoca. Mogućnosti su bezbrojne. Osim u poslovne svrhe, pečati mogu da se koriste i za pečatiranje božićnih pisma ili specijalne prilike kao što su venčanja.


Mi kreiramo obeleživače pošte i pečate prema vašim zahtevima - ceo proces dizajniranja je lak čak i za laika. Da biste koristili naše besplatne šablone ne treba vam predznanje niti skupi specijalni program! Čak i potpuni početnik može da dizajnira svoj pečat onlajn. Npr. naučićete koji fontovi su odgovarajući i koja veličina fonta je idealna. Kreiranje dizajna za vaš pečat je potpuno besplatno uz pomoć naše alatke za dizajniranje. Vi samo plaćate štampu!


Dizajnirajte vaš pečat onlajn i fokusirajte se na njegov kvalitet

Svi pečati u Easyprint-u su vrhunskog kvaliteta - ništa ne nedostaje! Jastuče za pečat je integrisano u pečat. To znači da nema više uprljanih prstiju, presušenog mastila za pečate ili mrlja prilikom pečatiranja!


Dizajnirajte pečate onlajn - u praktičnom formatu

Za vaše individualno kreirane pečate imate, u zavisnosti od odabrane varijante, površinu od 58 x 22 mm, 68 x 24 mm ili 45 mm u prečniku kada je u pitanju okrugli pečat. Univerzalna forma može da ima više namena, npr. kao klasični pečat sa vašom adresom i imenom. Ukoliko radite u marketingu onda možete da kreirate pečat firme sa logoom, a za obeležavanje dokumenta možete da koristite praktične šablone sa tekstom kao što je "primljeno dana", "rezervisano", "datum plaćanja" - sve to znatno štedi vaše vreme i zahvaljujući pečatiranim dokumentima uvek imate pregled svih rokova i plaćanja koja su na čekanju!

Prilikom kreiranja vašeg pečata u onlajn konfiguratoru treba da obratite pažnju na samo nekoliko stvari: veličina fonta vašeg personalnog pečata mora da bude najmanje 5 pointa (tačaka), nije dozvoljen "serif" font, a debljina linije fonta treba da bude najmanje 0,57 pt, tj. 0,2 mm. Upozorenje: gradijenti boja ili kompleksne grafike ne mogu da se procesuiraju usled tehničkih ograničenja (samo jedna boja je moguća).


Individualni pečati u različitim bojama

Da li ste znali da profesionalci često koriste različita mastila u boji da bi imali polji pregled? Mi možemo da kreiramo vaše pečate u različitim bojama mastila, samo odaberite neki od različitih jastučića prilikom naručivanja, a dostupne boje su: plava, zelena, crvena i crna.

Jedan klik za odabir boje: u onlajn konfiguratoru možete lako da odlučite u kojoj boji će vaš individualno kreirani set sa pečatom biti dostavljen.


Individualni pečati za događaje

Kreirajte pečat sa smešnim natpisom ili malim logoom kako biste kontrolisali ulaz u klubove, na koncerte ili druge događaje! Samo pritisnite pečat na ruku ili lakat vašeg gosta kako biste obeležili njihov ulazak. Za razliku od narukvica-ulaznica, VIP pasoša i okovratnih trakica, specijalno kreirani pečati ne mogu da se zloupotrebe za ulazak drugih osoba.


Onlajn kreirajte pečate koji se ne mogu falsifikovati

Kreirajte vaše lojalti pečate tako što ćete koristiti naš konfigurator. Individualno dizajnirani pečati se ne mogu falsifikovati! Koristite pečate (mi takođe štampamo odgovarajuće lojalti kartice) kako biste inspirisali vaše kupce na lojalnost. Mogu ih koristiti kafići, restorani, ali i sportski klubovi, treneri i fitnes studiji, jer pečat je dokumentovani dokaz o progresu prilikom treniranja ili završenoj fazi.

I za kraj: deca obožavaju pečate u boji. Učitelji i edukatori, kao i škole i fakulteti znaju da motivacioni efekat obojenih pečata ne sme biti potcenjen! A uz pomoć naše onlajn alatke imate na raspolaganju brojne mogućnosti za kreiranje pečata! Koja god da je namena, pečate nikad nije bilo lakše naručiti onlajn!