Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Papiri sa zaglavljem

0
Prijavite se
no image
no image
no image

Dizajnirajte vaše zaglavlje onlajn

apiri sa odštampanim zaglavljem mogu da se koriste na više načina - za fakture, pisma koje šaljete klijentima, ponude, u marketinške svrhe i naravno - za pisanje ljubavnih pisama... Ovde napravite vaš nepogrešivo dobar kancelarijski materijal! Uz pomoć Easyprint-ove praktične alatke FreeDesign možete lako onlajn da dizajnirate vaš pisaći materijal za poslovne ili lične svrhe.


Vašu hartiju sa zaglavljem mi standardno štampamo na visokokvalitetnom A4 ofset papiru. U EasyPrint-u je dostupan papir težine 90 g/m². Prednost ovog jeftinog papira je to što se može lagano koristiti ponovo za štampanje. Na primer, sada možete da odštampate papir sa vašom adresom i praznim delom u zaglavlju i kasnije da ga ponovo štampate u kancelariji sa adresom primaoca i sadržajem pisma.


Lako dizajnirajte vaše zaglavlje onlajn na jednoj ili obe strane

Uz pomoć Easyprint-ove alatke FreeDesign i nekoliko klikova mišem možete da napravite vašu personalizovanu hartiju. Možete da birate između mnogobrojnih odličnih dizajna ili foto šablona sa raznovrsnim temama ili za različite prilike. Tražite inspiraciju za odličnu pozivnicu za venčanje? Nema problema, alatka FreeDesign vam omogućuje pristup elegantnim i zanimljivim šablonima sa dizajnima koje besplatno možete da koristite. Mi takođe imamo i sjajne profesionalne šablone sa zaglavljima za poslovne prilike. Kakva god da je prilika, na raspolaganju vam je veliki broj opcija.

Prilikom dizajniranja vaše hartije sa zaglavljem možete da birate da li će i zadnja strana imati zaglavlje. Kao i kod prednje stranje, vaš dizajn možete da kreirate uz pomoć alatke FreeDesign. Takođe, ova alatka vam omogućuje da pretražite široku paletu dizajn šablona i fotografija po vašoj volji i to besplatno. Možete i da otpremite (upload-ujete) vaš šablon, grafike ili slike, kao i da ih kombinujete sa našim predlozima - tako ćete kreirati vaš unikatni dizajn uz našu malu pomoć. Sve alatke za dizajniranje i svi šabloni su besplatni, vi samo plaćate štampanje. Tako lako!


Sada je tako lako dizajnirati i odštampati vašu sopstvenu hartiju

U Easyprint-u možete da dizajnirate i naručite personalizovane hartije sa zaglavljem u količinama od najmanje 1 kopije. Fizičkim licima je često dovoljno 50 do 100 komada kako bi iznenadili njihove goste sa specijalno dizajniranim pozivnicama za slavlje. Naravno, sjajno je i da vaša pisma opremite zaglavljem i pošaljete ih "zvanično" nadređenima ili vlasnicima, koji će ceniti ovaj profesionalniji izgled. Nema više napornog petljanja na vašem računaru da biste dodali polje za adrese na vaša pisma. Jer već ste pripremili vaše najosnovnije podatke. Inače, vašu hartiju sa zaglavljem koju ste sami dizajnirali možete lagano da ubacite u najobičniji štampač i tako doštampate tekst na vaše fantastične papire!

Ukoliko imate sopstvenu kompaniju i često šaljete fakture i ponude klijentima, mi možemo da odštampamo i nekoliko hiljada primeraka hartija sa zaglavljem za vas. Jednostavno odaberite željenu količinu u konfiguratoru. Savet: što više hartija sa zaglavljem naručite jeftinija je cena po primerku.


Pokrenite alatku FreeDesign ovde i dizajnirajte vaše hartije sa zaglavljem onlajn. Bilo da su u pitanju poslovna ili privatna pisma, na veb-sajtu Easyprint možete lako i jeftino da kreirate dizajn koji odgovara vašim potrebama i to sve zahvaljujući našim dizajniranim šablonima!

Konačna veličina u mm (Postavite tip i slike udaljene 1,5 mm od ivice.)
Mora se dodati odstupanje od 2 mm