Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Oznake na bocama

no image

no image

no image

Designbottle nalepnice na mreži

Etikete su sve samo ne dosadne. Zato što ih možete dizajnirati online ovde u Easyprint-u prema vašem gustu. Postoji mnogo sjajnih motiva i formata koje možete izabrati. Bilo da želite da zalepite tegle sa džemom ili fascikle sa datotekama – ovde ćete pronaći prave nalepnice i možete ih dizajnirati i štampati po vašoj volji. Naravno, možete i sami da otpremite svoje slike za štampanje nalepnica!


Štampamo nalepnice za vas u sedam različitih formata. Easyprint vam omogućava da lako kreirate okrugle, kvadratne ili pravougaone nalepnice za vaš dom, kancelariju ili kompaniju.

Pravougaone nalepnice su savršene za održavanje reda u kancelariji ili na radnom mestu. Na Easyprint štampamo ove stikere u veličinama 20 x 20mm, 60 x 80 mm, 75 x 100 mm, 80 x 80 mm, 92 x 135 mm, 100 x 150 mm, 280 x 500 mm, 40 mm okruglo, 80 mm okruglo, 145 x 95 mm. Imate izbor da li želite da svoje motive dovedete u položeni ili uspravni format. Uzgred, nalepnice odštampane u uspravnom formatu su savršene za označavanje fascikli datoteka.

Okrugle nalepnice se izdvajaju samo po obliku. Ove adhezivne dugmiće možete dizajnirati na mreži u prečniku od 40 i 80 milimetara. Ili bi adhezivne nalepnice posle svega trebalo da budu kvadratne? Onda bismo imali klasik sa 80 x 80 milimetara sume za vaš motiv za izbor. U našem FreeDesign alatu, sjajni motivi čekaju da ih vi otkrijete!

Naravno, možete da otpremite i sopstvene fotografije, logotipe ili grafike da biste dizajnirali nalepnice na internetu. Dobra stvar je što imate onoliko pokušaja koliko želite, jer je naš FreeDesign alat potpuno besplatan za vas. Troškovi nastaju samo prilikom poručivanja nalepnica za štampanje.


Nalepnice za unutra ili spolja?

Ako se vaše nalepnice uglavnom koriste u kancelariji ili za vašu radnju, za ulepšavanje poklona ili kartona, najbolje je da odaberete lep papir. Ovo važi i za lepljive etikete koje želite da zalepite za flaše domaćeg soka, tegle sa džemom ili druge tegle.

U varijanti "Haftpapier white" kompletan papir je utemeljen u belo. Stoga je savršen za elemente crnog teksta kao što su labava izreka ili nalepnice. Adhezivne papirne nalepnice u belom neprozirnom su takođe neprobojne. Potpuno pokrivaju boje ili tekstualne elemente na supstratu. Uzgred, ako izaberete prirodni papir označen kao prirodni papir u beloj boji, vaše nalepnice postaju prava ruиna laskanja, idealna za štampanje simbola ili jednostavne grafike.

Ukoliko želite da koristite svoje nalepnice za dodelu mašina ili vozila iz vaše firme, na primer, verzija sa adhesivnom folijom je pogodnija. Ovde imate izbor između bele ili providne. Prednost pridevnog filma je u tome što je robusniji protiv vlage i vremenskih prilika.


Štampamo i "Unique" za vas

Sve nalepnice koje dizajnirate na Easyprint-u su samolepljive nakon štampanja i seku se pojedinačno ili isporučuju na rolni, u zavisnosti od naručene količine. Gde se našli u pogledu količina: Na Easyprint-u takođe možete dizajnirati i štampati samo pojedinačne nalepnice (50 komada). Nekoliko desetina nalepnica je savršeno za "kućnu upotrebu" ako želite da ukrasite poklone pojedinačno, na primer. Ukoliko je vaša firma malo veća ili vam je samo potrebno mnogo lepljivih nalepnica, možemo odštampati do 50.000 vaših samoprojektisanog etiketa za vas u našoj modernoj štampariji!

Ako je zakazana obaveza kao što je venčanje ili reklamna kampanja neminovna, možemo vam napraviti poseban slučaj prilikom štampanja i isporuke. U tom slučaju, prilikom poručivanja nalepnica birate opciju "Prioritet" o dodatnom trošku.


Dizajniranje nalepnica online je super lako – isprobajte Easyprint sada i uživajte u našem odličnom kvalitetu štampe po niskoj ceni!

Načini plaćanja

Плаћање унапред

PARTNER
REFERENCE