00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Oznake adresa

Sa praktičnim oznakama adresa, označavanje pisma i parcele je dečja igra. Nema nečitljivih primalaca i pošiljatelja. Dizajnirajte sopstvene prilagođene nalepnice sa našim alatom za dizajn na mreži i impresionirajte svoje kupce visokokvalitetne poruke.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Oznake adresa - Šabloni za prilike

Lako dizajnirajte sopstvene nalepnice sa adresama

Želite li da šaljete poštu ili pakete? Ili imate posao sa narudžbinom pošte? Onda bi bilo lepo koristiti pojedinačne nalepnice sa adresama! Kod nas možete kreirati jedinstvene stikere za vaše adrese uz samo nekoliko klikova. Odaberite sopstvene motive ili koristite besplatne predloške i dodajte sopstvene tekstove sa samo nekoliko klikova. Odmah prvi koraci i dizajnirajte nalepnice sa adresama na mreži. Mi se pobrinemo za štampu. Počinje od 250 delova. Takođe možemo lako da odštampamo do 250.000 sličica za vas. Ako su vam nalepnice sa adresama posebno brze, takođe možete odabrati jednu od opcija prioriteta za količine do 20.000.

Nalepnice sa adresama napravljene od visokokvalitetnih radova i u tri formata

Vaše nalepnice sa adresama štampamo na 80 μm debelom lepku ili lepku papiru sa gramaturom od 80 g/m². Adhesive film je mnogo robusniji, ali se oslanjate na održiviju varijantu sa adhesivnim papirom. Možete odabrati jedan od tri formata za nalepnice sa adresama. Proizvode možete dizajnirati i odštampati u položenom i uspravnom formatu. Najmanji stikeri imaju DIN A7 format sa 52 x 74 milimetra. Druga mogućnost je da na raspolaganju budu nalepnice u DIN A8 sa 74 x 105 milimetara ili veličine 85 x 55 milimetara. Zatim štampamo vaše motive na nalepnicama pomoću CMYK procesa. To vam daje fleksibilnost u izboru motiva. Fotografije se takođe mogu odštampati na ovaj način. Naravno, možete dizajnirati i štampati u crnoj boji ili možete izabrati CMYK u kombinaciji sa belom za specijalne optičke efekte.

Kreiranje pojedinačnih nalepnica sa adresama na mreži pomoću samo nekoliko klikova

Da biste dizajnirali nalepnice sa adresama za svoju radnju ili pisma, nije vam potreban skup softver i ne morate da imate nikakvo prethodno znanje o dizajnu. Jednostavno se registrujte besplatno na Easyprint-u. Tada vam je naš FreeDesign alat dostupan besplatno. Oиinje vreme, moћete da izaberete prelepe predloške, dodate svoju adresu ili sopstvene motive i nalepnice sa adresama su spremne. Dobra: Možete probati koliko god želite varijanti. Samo prilikom slanja posla štampanja nanećete troškove. Sada lako dizajnirajte sopstvene nalepnice za adresu na mreži. Olakšaj sa Easyprint-om!