00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Otvarači za flaše

Naši posebni otvarači za flaše imaju finu figuru u gastronomskom sektoru, hotelijerstvu, a privlače pažnju i na privatnim događajima poput venčanja i proslava za taj lični pečat.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite gotov dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Otvarači za flaše-Šabloni za prilike

Dizajnirajte otvarače za flaše onlajn

Svakome treba otvarač za flaše - nisu bez razloga individualno dizajnirani otvarači među najpopularnijim reklamnim proizvodima. Kreirajte vaš personalni otvarač za flaše sa logom kompanije kao promotivno sredstvo ili nečiji lični poklon. Uz naše besplatne alatke, to postaje mačji kašalj!


Naš savet: pažljivo birajte boju. Ako želite da na otvaraču štampate tekst ili logo, boja mora biti odgovarajuća. Font slova je posebno uočljiv ako je tekst odštampan u crnoj boji. Kontrasne i komplementarne boje doprinose sjajnom vizuelnom efektu: npr. zeleni font na crvenoj pozadini posebno privlači pažnju, kao i žuti logo na plavoj pozadini.

Visokokvalitetni otvarač za flaše sa funkcijom zatvarača

Naši otvarači za flaše su visokog kvaliteta, a za dizajniranje vam je na raspolaganju površina od oko 33,3 cm kvadratna! Iskoristite ovaj prostor za vaši reklamni logo i poruku ili informaciju o vašoj kompaniji kao što je adresa ili radno vreme, pa čak i linkove za društvene mreže. Naši otvarači su napravljeni od tvrde plastike, dok je sam deo koji otvara flaše napravljen od metala, tako da se flaše otvaraju vrlo lako i brzo. Ovaj otvarač sa štampom ima i još jednu praktičnu funkciju: ne samo što možete da otvarate flaše njim, već možete i da ih zatvorite! Prijanjanjem otvarača uz vratni deo flaše možete opet da zatvorite flašu: sadržaj u flaši će ostati duže svež, a leti ose i drugi insekti neće upadati u flašu!

Otvarač flaše sa fotografijom

Želite da odštampate malu fotografiju na otvaraču za flaše koji ste sami dizajnirali? Nema problema, samo aktivirajte opciju "4/0 model boje CMYK". Provereno štampanje u CMYK modelu sa 4 boje će zasigurno omogućiti reprodukciju finih gradijenata boja kao na pravim fotografijama i slikama, te će štampa na otvaraču biti vrlo slična originalu. Prilikom kreiranja vašeg fajla proverite da li sve kompjuterske grafike imaju zahtevanu rezoluciju. U suprotnom, odštampana fotografija će biti tačkasta i mutna! Otvarači za flašu sa odštampanom fotografijom su sjajna ideja za rođendanski poklon ili neku drugu priliku. Bilo da se radi o besplatnom poklonu sa logom bara ili prodavnice koja prodaje alkohol ili o individualnom poklon sa fotografijom, ovi personalizovani otvarači za flaše će vašu poruku preneti na duhovit, praktičan i interesantan način.

Besplatni šabloni za otvarače za flaše sa štampom

Uz pomoć naše alatke za besplatno dizajniranje uvek imate pregled vašeg dizajna na ekranu, a elemente možete jednostavno da pozicionirate mišem. Ukoliko nemate odgovarajući foto dizajn pri ruci ili vam još uvek fale neki dizajn elementi, mi vam savetujemo da pretražite našu bazu sa slikama. Tu ćete pronaći fotografije, sličice (cliparts) i ilustracije. Njih možete lako da inkorporirate u dizajn vašeg otvarača za flaše. Svi šabloni su besplatni, dizajniranje vas ne košta ni dinara. I sama alatka za dizajniranje je besplatna. Vi jednostavno plaćate samo štampanje. Da li imate pitanja u vezi sa onlajn dizajniranjem otvarača za flaše? Pozovite nas ili nas kontaktirajte putem imejla (e-pošte) - rado ćemo vam lično pomoći.