00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Olovke

Opremite svoje zaposlene olovkama na kojima je vaše ime ili logotip. Možete lako i pojedinačno dizajnirati klasiku među olovkama pomoću našeg mrežnog alata za dizajn.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Olovke-Šabloni za brnaše

Dizajnirajte sami svoje olovke i dajte ih odštampati

Olovke kao pokloni su na sajmovima ili u maloprodajnim objektima veoma popularne kod kupaca. Na kraju krajeva, uvek možemo da koristimo olovke, za kratke beleške kod kuće, brze skice i crteže u kancelariji ili za pisanje rezultata društvenih igara dok ste u pokretu.


Olovke sa individualnom štampom su takođe lepi pokloni za godišnjice ili venčanja. A i svoj kancelarijski tim možete opremiti personalizovanim olovkama. Ovde možete individualno da dizajnirate olovke i da ih date da se profesionalno odštampaju. Sve što Vam je potrebno za dizajn jesu Vaš pametni telefon ili računar i Vaše kreativne ideje. Možete odmah početi.

Prirodne olovke sa ugrađenom gumicom za brisanje

Naše potpuno prirodne olovke od lakiranog drveta u klasičnom heksagonalnom obliku stoje Vam na raspolaganju za dizajniranje. Uz to su olovke opremljene praktičnom gumicom za brisanje. Beleške, skice ili mali crteži mogu se kreirati u trenu. Ako je bilo koja crta suvišna, može se brzo izbrisati gumicom.


Vaš karakterističan tekst će biti odštampan punom crnom ili željenom bojom na olovci. Na raspolaganju imate površinu za štampanje od 70 x 3 milimetra. Dovoljno prostora za naziv Vaše firme, dobru poslovicu ili slogan.


Zahvaljujući visokom kvalitetu olovaka, ponuda je pogodna i za preprodavce. Tako možete svoje olovke sa ličnom poslovicom dizajnirati i prodavati u svojoj radnji ili u maloprodaji.

Sa samo nekoliko klikova do Vaše individualno štampane olovke

Tako je lako da sami dizajnirate svoju olovku. Samo pokrenite pretraživač na računaru ili pametnom telefonu. Zatim se besplatno registrujte za alatku FreeDesign. Jednim klikom započinjete proces dizajniranja. U alatki su odmah dostupni atraktivni šabloni za dizajniranje. Ako želite brzo da nastavite, izaberite odgovarajući šablon, personalizujte ga svojim tekstom i olovka može već da ide na štampanje. Naravno, sa alatkom možete da radite i bez šablona. Dobra stvar u vezi sa tim je: Alatka je besplatna, tako da Vam nisu potrebni skup softver niti predznanje iz oblasti dizajna. Samo napred, probajte! Troškove snosite tek kada naručite svoju individualno dizajniranu olovku.