Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Nalepnice za poklone

no image

no image

no image

Dizajnirajte nalepnice za poklone onlajn

Nalepnice za poklon mogu da ulepšaju svaki poklon uvijen u ukrasni papir. Ali, da li su vam standardne nalepnice postale dosadne? Onda sa nama možete da dizajnirate vašu individualnu nalepnicu za poklon. I to odmah! Mi štampamo nalepnice za poklone u količinama od najmanje 50 komada.


U zavisnosti od vašeg izbora, nalepnice za poklone koje ste vi dizajnirali štampamo na papiru sa flicom, belom neobloženom papiru ili beloj/providnoj i dugotrajnoj PVC foliji. Dok filc papir pruža poseban osećaj pri dodiru, klasične lepljive folije drže čvrsto. Providna varijanta ove folije dolazi do izražaja kod poklona koji su uvijeni u papir svetlije boje.

Na raspolaganju vam je deset različitih formata za štampanje vaših stikera. Klasični su okrugli i imaju prečnik od 40 ili 80 mm. Ali možete i da dizajnirate nalepnice za poklone veličine i do 280 x 500 mm. One su posebno pogodne za velike pakete. Najmanji moguća veličina pravougaone nalepnice je 60 x 80 mm. Ovalne nalepnice za poklone su posebno zanimljive. Možete da ih dizajnirate u veličini 145 x 95 mm.

Prilikom dizajniranja treba da odaberete da li će se štampati po užoj ili široj strani trake (tekst vertikalan ili horizontalan). Mi štampamo odjednom od 50 do 5000 primeraka ovih nalepnica.

Dobra strana stikera je to što možete skoro celu površinu da dizajnirate (osim tankog prepusta – bleed). Tako da slobodno pustite mašti na volju!


Dizajnirajte vaše stikere onlajn i to bez specijalnog programa ili predznanja

Uz pomoć Easyprint-ove alatke FreeDesign nalepnice za poklone možete da dizajnirate za tili čas. Za to vam nije potreban čak ni nikakav specijalan program. Sve što vam je potrebno su internet i naša onlajn alatka. Program je vrlo jednostavan za korišćenje i kroz ceo proces će vas voditi korak po korak. Tako lako!

Da li već imate pripremljene fotografije ili logo? Jednostavno ih otpremite (upload-ujte) u konfigurator i unesite u šemu i pozicinoirajte kako vam se sviđa. Program će vam sam pokazati da li i dalje treba da pomerate vaš motiv/sliku kako ne bi bio odsečen prilikom štampanja.

Nema problema ako nemate vaše računarske grafike. Alatka FreeDesign vam omogućuje pristup više od hiljadu Easyprint-ovih grafika i šablona. Oni su složeni prema tematici, tako da možete lako da dođete do onog što tražite. Isto tako, lako je uneti i tekst. Za ovo postoji uređivač teksta, sa brojnim dostupnim fontovima.

Alatku FreeDesign možete potpuno besplatno da koristite. Čak možete da sačuvate različite varijante vaših nalepnica za poklone i da ih uporedite. Kada se odlučite za dizajn, mi ćemo se pobrinuti oko profesionalnog štampanja vaših nalepnica po odličnoj ceni.


Kreirajte nalepnice za rođendanske, novogodišnje i druge poklone!

Uz Easyprint možete da kreirate vaše nalepnice za poklone u privatne ili poslovne svrhe. Na primer, ukoliko posedujete prodavnicu, vaše kupce možete da obradujete nalepnicama za poklone rađenim po meri. Ili njima možete da ukrasite novogodišnje poklone za vaše radnike. Proizvod koji dizajnirate odličan je i za svadbe ili rođendane.

Zasvucite rukave i počnite da dizajnirate vaše nalepnice onlajn i to odmah! Mi ih štampamo za vas. Easyprint je vaša niskobudžetna onlajn štamparija!

Da li biste želeli da dizajnirate i štampate i neke druge proizvode? To možete učiniti odmah: izaberite neke druge nalepnice ili etikete. Mi štampamo promotivni materijal sa vašim logom i drugim motivima.