00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Nalepnice i etikete

Uz pomoć praktičnih stikera možete bolje da organizujete vaš dan. Savršeni su za obeležavanje inventara, kao nalepnice sa adresom ili nalepnice sa cenom.

Sa praktičnim oznakama, označavanje pisma i parcele je dečja igra. Nema nečitljivih primalaca i pošiljatelja. Dizajnirajte sopstvene prilagođene nalepnice sa našim alatom za dizajn na mreži i impresionirajte svoje kupce visokokvalitetne poruke.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Nalepnice-Šabloni za brnaše
Etikete-Šabloni za prilike

Dizajnirajte nalepnice/stikere onlajn

Personalizovanim nalepnicama (stikerima) možete na mudar način da promovišete vaš brend ili prenesete poruku. Ovde možete onlajn da dizanirajte vaše nalepnice za unutrašnju ili spoljašnju upotrebu i da uz nekoliko klikova iskoristite mnogostranu prednost ovih jedinstvenih štamparskih proizvoda. 


Uz Easyprint možete da odaberete štampanje proizvoda u količinama od nekoliko primeraka do na hiljade komada. Ljudi će obožavati stikere sa vašim dizajnom i ostaćete bez njih brže nego što ste očekvali. To neće biti problem za našu štampariju, jer možemo odjednom da odštampamo i do 10.000 komada. 

Različiti formati za nalepnice

Vaše nalepnice štampamo u 4 različite veličine. Kod okruglih stikera možete da odaberete krug prečnika 40 mm ili 80 mm. Kada su u pitanju pravougaone nalepnice, u opticaju je veliki izbor formata. I ovalni format je jako popularan.

Dizajnirajte etikete onlajn

Etikete smeju da budu sve samo ne dosadne. U Easyprint-u možete da ih dizajnirate onlajn i tako ih učinite baš posebnim. Na raspolaganju vam je veliki broj dizajna i formata, samo dodajte vaš tekst i one su spremne. Bilo da želite da ih nalepite na teglu džema ili koristite za vaš mali biznis ili kancelariju, Easyprint-ove etikete imaju sve što vaša mašta traži. Možete da ih dizajnirate i štampate baš kako vi volite. Naravno, možete da otpremite vaše fotografije za štampanje nalepnica i kreirate personalizovani dizajn!


Etikete štampamo u 7 različitih formata. Uz Easyprint lako možete da kreirate etikete kružnog, kvadratnog ili pravougaonog oblika. Mogu biti za kuću, kancelariju ili školu.


Dizajniranje etiketa onlajn je baš lako - probajte usluge Easyprinta i uživajte u našem odličnom kvalitetu štampanja po niskoj ceni.

Etikete u različitim veličinama i oblicima

Pravougaone etikete su savršene za urednost vaše kancelarije ili radnog mesta. Etikete u Easyprint-u su u veličinama 20 x 20 mm, 60 x 80 mm, 75 x 100 mm, 80 x 80 mm, 92 x 135 mm, 100 x 150 mm, 280 x 500 mm, prečnik 40 mm okrugle, prečnik 80 mm okrugle, 145 x 95 mm ovalne. Dizajn ovih etiketa može biti štampan vertikalno ili horizontalno. Inače, ukoliko su štampane uspravno, etikete su savršene za obeležavanje registratora. 


Okrugle etikete se izdvajaju upravo svojim oblikom. Ove lepljive etikete su dostupne sa prečnicima od 40 i 80 mm. Ili želite da vaše etikete budu kvadratnog oblika? Onda za vas imamo klasičnu etiketu kvadratnog oblika, površine dostupne za dizajniranje od 80 x 80 mm. Naša besplatna alatka FreeDesign ima i sjajne već dizajnirane šablone, koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Dizajnirajte nalepnice sa besplatnim šablonima

Koji god dizajn da želite da štampate, ovde možete da odaberete željenu veličinu u jednom kliku i dizajnirate vaše nalepnice onlajn. Tako je lako! Besplatna alatka FreeDesign vam je uvek pri ruci kako bi ceo proces bio olakšan. Već smo otpremili mnogobrojne sjajne šeme i ideje za dizajn i sortirali ih prema različitim prilikama.


Treba vam zanimljiv stiker za vaše venčanje? Nema problema, alatka za dizajniranje će vam prikazati nekoliko ideja posle samo jednog klika. Potrebna vam je ozbiljna reklamna nalepnica za vašu kompaniju? Odlično! Istog trenutka imaćete pristup prigodnim motivima koje možete dodati uz vaš logo. Dobra stvar je to što možete da dizajnirate koliko god želite. Naše alatke za dijazniranje i svi šabloni su besplatni, vi plaćate samo cenu štampanja nalepnice.


Sve etikete koje vi dizajnirate u Easyprint-u su samolepljive, a kada se odštampaju mogu biti sečene u indivdualne primerke ili da ostanu na rol-traci - u zavisnosti od količine i veličine primeraka. Kada su u pitanju količine, u Easyprint-u se može odštampati najmanje 50 etiketa. Nekoliko desetina etiketa je odlična količina za "kućnu upotrebu", ukoliko npr. želite da da dekorišete vaše pakete individualno.


Naravno, vi možete da izaberete i neku vašu fotografiju, logo ili kompjutersku grafiku kako biste dizajnirali vaše etikete onlajn. Dobra strana svega je što možete da dizajnirate etikete koliko god puta želite jer su svi naši šabloni i alatka FreeDesign poptpuno besplatni za korišćenje. Vi samo plaćate štampanje etiketa.