Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Mobilne zastave

no image

no image

no image

Dizajnirajte mobilne zastave onlajn

lne zastave (pokretne zastave) su odličan način reklamiranja jedne prodavnice ili događaja. Vaš logo ili poruka na zastavi vidi se izdaleka, a sa vašim dizajnom izdvojićete se iz mase. U Easyprint-u možete onlajn da dizajnirate vaše pokretne zastave i to lako i jeftino.


Mobilne zastave se u Easyprint-u mogu dizajnirati u tri različita formata: suza, strela ili jedro. Jedan od najpopularnijih formata jeste pokretna zastava u obliku jedra. U zavisnosti od željenog modela zastave, površina za štampanje može biti veličine od 610 x 1550 mm do 741 x 5026 mm. Easyprint u ponudi ima ukupno 11 različitih veličina. Ukoliko ste oglašivač ili trgovac poseban proizvod predstavljaju mini mobilne zastave. One su veličine 210 x 380 mm i savršeno odgovaraju bilo kojem stolu: zamislite minijaturnu zastavu sa vašim slikama ili logom na stolu vašeg klijenta ili zastavicu kao poklon za vašeg člana porodice. Njihov specijalni oblik odmah privlači pažnju na menije, programe konferencija ili specijalne ponude u baru - mogućnosti su beskrajne sa ovom privlačnom zastavicom.

Easyprint štampa na robusnoj tkanini težine 110 g/m². Zbog otpornosti materijala na vremenske prilike, zastava može da stoji i napolju. Naš standard je CMYK proces bojenja sa 4 boje. To posebno doprinosi fleksibilnosti prilikom odabira vašeg dizajna, tako da možemo lepo da štampamo fotografije ili druge grafike na vašu pokretnu zastavu.

Prilikom naručivanja možete da odaberete pokretnu zastavu sa ugradnim sistemom i postoljem u obliku ploče ili krsta. Ili jednostavno možete da naručite zastavu bez ovih dodataka ukoliko već imate postolje. Ukoliko zastavu želite da postavite na otvorenom i budete sigurni da će ostati na svom mestu čak i kad duva vetar, kao dodatak zastavi možete da odaberete i teg sa vodom (water bag). Ovi tegovi se brzo pune i prave opterećenje vašem postolju u obliku ploče ili krsta tako da će se čak i velike pokretne zastave visine od nekoliko metara teško prevrnuti po vetrovitom danu.


Kreirajte vašu mobilnu zastavu bez predznanja o dizajniranju

Uz pomoć besplatne i jednostavne Easyprint-ove alatke FreeDesign možete jednostavno onlajn da dizajnirate vaše mobilne zastave. Samo pokrenite aplikaciju na našem veb-sajtu i počnite da dizajnirate kao profesionalac. Najpe odaberite željeni format (suza, strela ili jedro) i veličinu, a zatim počnite da dizajnirate: odaberite neki od mnogobrojnih fontova, uredite vaš tekst u uređivaču teksta i dodajte slogane. Možete i da uvezete slike i grafike i tako ukrasite vaš dizajn. Ukoliko želite da dodate vaše slike ili logoe, to možete takođe učiniti direktno u alatki. Kako biste poboljašali izgled vaše zastave, možete da koristite besplatnu alatku FreeDesign kako biste pristupili hiljadama besplatnih grafika iz naše baze podataka. Možete i da sačuvate različite verzije zastava koje ste dizajnirali kako biste ih uporedili. Na kraju jednostavno završite vašu narudžbinu. Sve alatke za dizajniranje su besplatno, vi samo plaćate mobilnu zastavu sa štampom.


Atraktivne mobilne zastave možete da koristite za reklamiranje

Da li planirate izložbeni štand ili tražite nešto malo drugačije za promovisanje vaše poslovne aktivnosti? Ili organizujete događaj na plaži ili u gradu? Onda su pokretne zastave savršeno promotivno sredstvo za vas. Njihov specijalan oblik i konstrukcija privlači sve generacije, jer zastave izgledaju opušteno i atraktivno. Definitivno potvrđuju svoju vrednost kod promocija poslovnih aktivnosti.

Pokrenite sada alatku FreeDesign i dizajnirajte vašu individualnu mobilnu zastavu. Mi štampamo i samo jedan primerak. Ali je naša onlajn štamparija spremna i za veće porudžbine, tako da možete da naručite i do 50 pokretnih zastava odjednom! Iskoristite naš odličan kvalitet, savršenu uslugu i brzu dostavu.


Da li vam treba još individualno dizajniranih proizvoda sa štampom? Zašto onda ne biste kreirali zastave, stikere ili banere sa Easyprint-om?