00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Međuspremnik

Za inspekcije, ankete ili obilaske - klipbordi čuvaju vaše dokumente bezbedno zajedno. Prilagodite klipborde da bi bili privlačni.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Međuspremnik-Šabloni za brnaše

Personalizujte svoju tablu za pisanje sa držačem papira i pošaljite je na štampanje

Table za pisanje sa držačem papira su jednostavno praktične bez obzira da li su Vam potrebne za fakultet, radionicu, naručivanje u veleprodaji ili za vođenje zapisnika. Savršeno su pogodne i za lekarske ordinacije ili obrazovne ustanove. Dobra stvar u vezi sa tim je: sve važne dokumente imate pri ruci bez ikakvih digitalnih pomagala i veze s internetom. A zahvaljujući stabilnoj konstrukciji, tu je i podloga koja Vam olakšava pisanje. Jednostavno napravite beleške, prikačite ih i gotovo! Ovde možete da dizajnirate svoje table za pisanje sa držačem papira i pošaljete ih na štampanje.

Praktičan format DIN A4

Naše table za pisanje sa držačem papira napravljene su od kartona obloženog celofanom. Debeo je dva milimetra i zaslužan za stabilnost Vaše table. Zahvaljujući dimenzijama od 230 x 315 mm, ovaj je proizvod savršen za listove formata DIN A4. Integrisana metalna kopča može da drži i listove manjih formata kao što su DIN A5 ili DIN A6.


Možemo da štampamo obe strane Vaših tabli za pisanje sa držačem papira koje ste dizajnirali na mreži. Dakle, na raspolaganju imate dva puta po 230 x 315 mm za Vaše kreativne ideje. Međutim, prilikom osmišljavanja bi trebalo da uzmete u obzir deo na kom se nalazi kopča.

Jednostavno dizajniranje tabli za pisanje sa držačem papira s Vašim motivima

Bez obzira na to da li ćete ih koristiti u kancelariji, da li ste ih namenili Vašim zaposlenima ili sebi samima: individualno dizajniranje tabli za pisanje sa držačem papira ili njihova personalizacija su uz FreeDesign alatku jednostavni poput dečje igre. Budući da je alatka intuitivna za korišćenje, za dizajniranje Vam nisu potrebni nikakvi skupi softveri niti bilo kakvo predznanje. Jednostavno otpremite svoje motive, crteže ili fotografije i postavite ih tamo gde želite. Dopunite svoje kreacije sopstvenim tekstovima, pozadinama i prilagodite fontove ili boje. Nakon besplatne registracije možete da dizajnirate onoliko tabli koliko želite. Troškove snosite tek kada naručite štampanje.