Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Majice dugih rukava

no image

no image

no image

Dizajnirajte majice dugih rukava onlajn

Postanite i vi dizajneri i kreirajte vaše majice sa dugim rukavima! Mi štampamo logo, logo kompanije ili fotografije na kvalitetnim majicama dugih rukava. Dizajniranje je samo po sebi veoma jednostavno, ne treba vam nikakvo predznanje niti specijalan program. Sve se završava u našoj alatki FreeDesign i to kroz nekoliko jednostavih koraka.Sa individualno dizajniranim majicama dugih rukava izdvojićete se iz mase. Majice dugih rukava sa štampom po meri su i popularna brendirana roba na prodaju muzičkih bendova, festivala i turističkih agencija. Sada možete da dizajnirate vaše pamučne majice uz samo malo truda, a na raspolaganju vam je naša besplatna alatka za dizajniranje.


Na primer, površina za štampanje na grudima i leđima majice sa dugim rukavima je označena okvirom: u svakom trenutku možete videti na kojoj poziciji će biti štampana vaša kreacija. U onlajn konfiguratoru možete da označite koje majice želite da štampate kroz samo nekoliko klikova. Ovo su varijante:


Ženske majice

Boje: bela, crna, plava, braon Veličine: S, M, L, XL, XXL


Muške majice

Boje: bela, crna, mornarsko plavaVeličine: S, M, L, XL, XXL, XXXL


Tekstil izuzetnog materijala za majice dugih rukava koje sami dizajnirate

Oni koji investiraju vreme i kreativnost u svoj dizajn mogu da očekuju sa pravom da ove majice sa dugim rukavima budu dugo vremena očuvane. Zato štampamo isključivo na majicama od materijala vrhunskog kvaliteta: muške majice su pravljene od jersey pletenog materijala koji je 100% pamuk i koji ima debljinu od 180 g/m². Ženske majice dugih rukava koje sami dizajnirate napravljene su od interlok tekstila težine 220 g/m², koji je takođe 100% pamuk. Ženske majice su malo i strukirane. Sve majice mogu da se peru u mašini za pranje veša, ali vodite računa da temperatura vode bude podešena na najviše 30°C. Izbegavajte sušenje u mašini za sušenje veša, kao i prozvode za izbeljivanje kako bi se sačuvao kvalitet slika! Ukoliko majice ostanu zgužvane nakon sušenja, možete ih peglati napopačke toplom (ne vrućom!) peglom bez pare.


Majice dugih rukava dizajnirajte uz pomoć digitalne štampe

Prilikom dizajniranja vaših majici sa dugim rukavima, treba da imate u vidu nekoliko malih stvari kako biste izvukli najbolje od štampanja: linije na logou ili slova treba da budu debljine od najmanje 0,5 mm, a veličina slova treba da bude najmanje 11 tačaka. Zahvaljujući digitalnoj štampi ne postoje gotovo nikakava ograničenja za dizajniranje fotografija: mogu da se štampaju relativno velike površine. Ne brinite, kvalitet štampe na majici koju ste vi dizajnirali je gotovo slične teksture kao tekstil, takozvani soft-touch materijal nije gumen na dodir, već je mekan i prijatan.


A evo i kako štampanje funkcioniše: indžekt štampač štampa motive direktno na tekstil - bez ekrana ili tanjira za sublimaciju. Prednost je ta da možete da naručite i individualne majice, jer ne postoji doplata za štampanje pojedinačnih primeraka. Majica je tretirana pre nego što se štamparsko mastilo primeni na nju. Sredstvo za fiksiranja je sprej bez mirisa koji osigurava da mastilo lepo prijanja na tekstilu. Majice se suše dva puta po 7 minuta na 160°C kako bi štampa duže trajala. Premazivanje nije neophodno, majice su spremne. Preporučjivo je da ih operete pre nego što ih obučete prvi put!


Napomena: Crne majice imaju na sebi belu podlogu za štampanje kako bi se osigurala dobra reprodukcija boja. Ukoliko ste odabrali crnu majicu za vaš dizajn, izbegavajte transparentne motive i gradijente boja.


Uz pomoć digitalne štampe i fotografije možete da štampate na majicama, npr. za momačko veče ii žurke. Kreirajte majice omiljenog muzičkog benda sa fotografijom sa vašeg omiljenog albuma. Napravite majice za fanove sa posterima iz filmova ili herojima iz stripova! Ne štampamo samo za fizička lica, već i za poslovne klijente, kao što su fitnes studiji i majstorske radnje. Svi oni takođe cene individualno štampane pamučne majice dugih rukava. Ukoliko imate pitanja u vezi sa dizajnom majica dugih rukava ili ste zainteresovani za neki drugi proizvod, kao što su majice ili dukserice, bićemo srećni da vas lično posavetujemo, samo nas kontaktirajte.

Načini plaćanja

Плаћање унапред

PARTNER
REFERENCE