Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Magnetne folije

no image

no image

no image

Dizajnirajte magnetne folije onlajn

Magnetne folije su savršeno reklamno sredstvo za automobile ili metalne površine kao što su frižideri ili magnetne table. Folije su fleksibilne i mogu lako da se stave i skinu. U Easyprint-u možete da dizajnirate vašu magnetnu foliju, a mi ćemo je odštampati jeftino.


U Easyprint-u možete da birate između dve varijante magnetnih folija. Klasična je "magnetna folija za frižidere", koja je debljine 0,6 mm i ima mat PVC premaz. Folija lako prijanja i skida se lako, bez ikakvih ostataka na površini.


Ukolko odaberete magnetni znak za vaš auto, materijal je nešto jači i robusniji, debljine 0,9 mm. Kao i ostale magnetne folije, lako prijanja na svim metalnim površinama, ali je odličan i za automobile, kombije ili autobuse. Zahvaljujući PVC sloju folija je vodootporna i izdržljiva. Imajte u vidu da ova magnetna folija može da dovede do pigmentacije farbe na automobilu kod tek ofarbanih ili novih automobila. Zato ne bi trebalo da aplicirate foliju na svežu farbu, jer u tom slučaju nismo odgovorni za moguću nanetu štetu na farbi.


Vaše magnetne nalepnice radimo u 11 različitih formata. Najmanja folija je površine 200 x 200 mm. Ukoliko želite da vaša magnetna folija bude veća, preporučujemo vam foliju veličine 300 x 300 mm. Naša magnetna folija je takođe dostupna u veličinama od A4 (210 x 297 mm) do A0 (841 x 1189 mm) i u formatima od B4 (250 x 350 mm) do velikog formata B1 (700 x 1000 mm). 


Sve vaše nalepnice štampamo u vertikalnom ili horizontalnom položaju. Proces štampanja se odvija u CMYK modelu sa 4 boje. Tako imate slobodu da izaberete motiv i dizajn koji se vama sviđa, od fotografija i grafika, preko ilustracija, pa sve do sličica (cliparts). Svi dizajni se reprodukuju u dobroj jasnoći i sa odličnom dubinom boja. 


Kreirajte vaše individualne magnetne listove kroz nekoliko klikova

Da biste dizajnirali magnetne folije sami ne treba vam ni skupi program ni opširno predznanje. Samo pokrenite našu alatku FreeDesign i počnite da dizajnirate istog momenta. Uz nekoliko klikova mišem možete da otrpemite slike u nacrt i da dodate slogan ili vaše kontakt detalje. Jednostavan uređivač teksta može besplatno da se koristi. Odaberite tip, boju i veličinu fonta za čas ili dodajte pozadinu po vašem izboru, npr. da biste u šemu uneli boje vašeg korporativnog dizajna.


Ako želite da poboljšate izgled vaše magnetne nalepnice grafički, ali nemate odgovarajući materijal sa slikama, to ne predstavlja nikakav problem. U alatki FreeDesign na raspolaganju vam je besplatna baza sa slikama. Tu vas čeka na hiljade grafika, ilustracija, pozadina ili sličica.


Na magnetnoj foliji za auto vašu poruku promovišete u pokretu

Magnetne nalepnice su sjajno reklamno sredstvo za automobile. Fleksibilne su, lako se kače i prijanjaju na različita vozila. Bilo da vam reklamne folije trebaju za određenu kampanju ili na njoj želite da stavite informacije kao što su ime kompanije i kontakt podaci, magnetne folije su uvek sjajan izbor. Onda kada želite da taj auto koristite u privatne svrhe, jednostavno samo skinite nalepnicu.


Naše magnetne nalepnice za frižidere su pogodne za pravljenje promotivnih poklona za vaše klijente ili npr. za postavljanje informativnih znakova na magnetne površine.


Kreirajte vaš fajl za štampanje na magnetoj foliji! Dizajnirajte sada onlajn, a Easyprint će vaš fajl odštampati u top kvalitetu i po povoljnoj ceni!


Sviđaju vam se prizvodi koje sami dizajnirate? Pokrenite aplikaciju FreeDesign i dizajnirajte vaše banere, stikere ili brošure!

Načini plaćanja

Плаћање унапред

PARTNER
REFERENCE