00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Kutije za flaše vina

Pokažite svojim prijateljima, kolegama ili poslovnim partnerima svoju zahvalnost. Flaša penušavog vina ili vina je uvek dobar izbor. Vaš poklon će biti savršeno zaokružen visokokvalitetnom kutijom za flašu vina u vašem ekskluzivnom dizajnu.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Kutije za flaše vina-Šabloni za prilike

Dizajnirajte kutije za vinske flaše onlajn

Kada se poklanjanju u odgovarajućoj kutiji, vina su savršeni poklon za Božić, rođendane ili godišnjice. Uz Easyprint možete lako onlajn da dizajnirate individualne flaše vina, a mi ćemo ih odštampati za vas!


Ukoliko imate vinariju i prodajete vina, Easyprint vam nudi mogućnost da dizajnirate profesionalno pakovanja za vina, jeftino i lako.


Kutije za vinske flaše imaju dve namene odjednom. U kartonskim kutijama elegantna vina se transportuju sigurno i praktično, a svaka flaša vina dobija atraktivnu ambalažu.


Zato su individualno dizajnirane flaše za vina idealne za elegantno pakovanje vina koja se poklanjaju npr. za Božić ili venčanje. Čak i kad su u pitanju specijalni rođendani, ambalaže koje sami dizajnirate su sjajna ideja.

Razni formati i visokokvalitetni kartonski materijal

U ponudi su kutije u 4 različite veličine: 56 x 56 x 202, 76 x76 x 305, 87 x 87 x 322 ili 152 x 76 x 305 mm. U zavisnosti od vašeg izbora, u jednu kutiju mogu da stanu jedna ili više vinskih flaša. Male kutije su pogodne i za izdužene vinske flaše.


Materijal ovih kutija je celulozni karton visokog kvaliteta. Ovaj karton bele svetle boje je premazan sa obe strane i karakteriše ga velika čvrstoća i glatka površina jer ima celulozni finiš. Ukoliko želite, u Easyprint-u vaše kutije mogu biti laminirane. Laminacija kartona može biti sjajnom ili mat folijom. Još jedna opcija je presvlačenje soft-touch (efekat somota) ili platnenom folijom, tako da vaše kutije postaju prijatne na dodir.

Tako je lako dizajnirati onlajn kutije za vinske flaše

Da li već imate ideju za dizajn vaše vinske kutije? Onda pokrenite alatku FreeDesign i bacite se u dizajniranje! Ne trebaju vam skupi programi za uređivanje niti dizajnersko predznanje. Svi koraci u alatki FreeDesign su lepo objašnjeni. Tako da za čas možete da otrpemite vaše fotografije ili vaš tekst možete da unesete u nacrt dizajna. Za tu svrhu je dostupan praktični uređivač teksta, u kojem možete da konfigurišete tip, boju i veličinu fonta kroz samo nekoliko klikova. Mi vam takođe preporučujemo našu veliku bazu sa slikama. Tu vam je na raspolaganju bezbroj sličica, šablona, ilustracija i grafičkih elemenata. Slike su poređane prema temama i prilikama, što znači da je vrlo lako i brzo pronaći ono što tražite.